calypso cervix wand

Calypso Cervix™: Ett must-have verktyg för djup vaginal njutning och helande

Calypso Cervix staven går in i en värld av intima nöjesprodukter och framstår som ett must-have i glasdildos. Med sin unika ormliknande form erbjuder denna glasstav inte bara en njutbar upplevelse, utan öppnar sig också för att komma in i det inre tempelet av kvinnlig sensualitet som en helande och transformerande yoni-pilgrimsfärd . Denna unika glasdildo är designad för att skapa förändring mot djupare vaginal njutning, helande och koppling till din feminina essens.

Skönheten med Calypso Cervix staven

Calypso Cervix™ staven är gjord av kroppssäkert borosilikatglas, vilket gör den otroligt motståndskraftig och säker att använda i intima stunder. Trollstavens form och skulpturala design förstärker dess funktion eftersom den kan ge exakt stimulering och djup massage. Glasets släta och icke-porösa yta gör det också lätt att rengöra och underhålla, samtidigt som det är vackert att ha liggandes framme på nattduksbordet eller ett gudinnaaltare.

Nej. 1.0, 2.0 & 3.0 – anpassade mönster för unika behov

Calypso Cervix™ staven finns i olika utföranden för att möta individuella behov och preferenser. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren på din yoni-resa finns det en version av denna glasdildo som passar dig.

  • Calypso Cervix 1.0 är den traditionella staven perfekt för all-around nöje och massage. Med sin tunnare, räfflade ände är den lämplig för både njutning och skötsel.
  • Calypso Cervix 2.0 är designad för dem som söker djupare G-punktsnjutning eller föredrar bredare stimulering. Med sitt större ormliknande huvud och tre spår är detta spö idealiskt för dig som vill ha en mer intensiv upplevelse.
  • Calypso Cervix 3.0 är särskilt lämplig för dem som föredrar en helt slät yta och kan uppleva utmaningar som bäckenbottenspänningar eller symtom på vaginism.

Vad är borosilikatglas och varför använda det till glasdildos

När tanken på att använda glas i intima syften dyker upp kan det väcka oro på grund av den bräcklighet vi normalt förknippar med vanligt glas, som t.ex. dricksglas eller fönsterrutor.

Det är dock viktigt att betona att glasdildos inte är gjorda av samma typ av glas som vanliga husgeråd. Istället är de gjorda av ett mycket mer robust och hållbart material som kallas borosilikatglas.

Borosilikatglas är designat för att tåla höga temperaturer och är splittringssäkert, precis som dina ugnsfasta Pyrex-kokkärl. Denna typ av glas kan kokas utan att spricka och förblir intakt även under värme och kyla.

Detta specialiserade glas består huvudsakligen av kiseldioxid och boroxid, vilket gör det giftfritt och mycket motståndskraftigt. En av dess nyckelegenskaper är dess extremt låga värmeutvidgningskoefficient, vilket innebär att den är exceptionellt motståndskraftig mot värmechock jämfört med andra typer av glas. Denna kvalitet gör borosilikatglas idealiskt för användning i dildos, eftersom det garanterar säkerhet och hållbarhet under intima upplevelser. Så när du väljer en glasdildo av borosilikatglas väljer du både njutning och sinnesro.

Fördelarna med glasdildos

Säkerhet: Glasdildos är gjorda av kroppssäkert borosilikatglas, vilket gör dem allergivänliga och säkra att använda. De är också icke-porösa, vilket innebär att de är lätta att rengöra och resistenta mot bakterier.

Temperaturspel: Glas är ett utmärkt material för temperaturspel. Du kan värma eller kyla din Calypso Cervix för att lägga till en extra dimension till din upplevelse. Detta kan skapa intensiva känslor och öka din njutning under användning.

Hållbarhet: Glasdildos är extremt hållbara och kan hålla i åratal med rätt skötsel. De splittras inte eller slits inte lika lätt som andra material kan, vilket gör Calypso Cervix och andra glasdildos till en långsiktig investering i din njutning och kvinnliga vård.

Sensuell textur: Calypso Cervix -staven har en slät och glidande yta som känns lyxig mot huden. Denna släta konsistens gör det enkelt att sätta in och skjuta dildos in och ut utan obehag.

Designmångfald: Glasdildos finns i en mängd olika former, storlekar och utföranden. Från enkla, eleganta dildos till mer komplexa och konstnärliga verk, det finns något för alla smaker och preferenser. Den släta ytan och unika formen på Calypso Cervix™ möjliggör mångsidig användning och är särskilt lämplig för cervikal och vaginal avarmering och G-punktsstimulering.

Hypoallergen : Eftersom glasdildos är gjorda av icke-poröst material är det mindre troligt att Calypso Cervix orsakar allergiska reaktioner eller irritationer jämfört med vissa andra material som plast, gummi och silikon.

    Vaginal de-armouring

    Calypso Cervix™ staven är ett måste för vaginal de-armouring på grund av dess unika design och egenskaper. Spön är tillräckligt lång för att fungera som ett handtag där du kan hålla ena änden och den andra änden som en sorts pilgrimsstav som används för att trycka in och koppla dig till ditt inre bäckenlandskap. Calypso Cervix™ är bekväm att använda just för att den är tillräckligt lång så att du inte behöver krampa i handen av att massera dig själv. Den runda, tjocka änden av stavens design är särskilt lämplig för att massera och avarmera livmoderhalsen, medan den tunnare änden är bra för punkttryck av slidväggarna. Genom mild massage och tryck kan du släppa på spänningar och blockeringar som kan ha varit gömda i flera år. Denna praktik öppnar upp för djupare vaginal njutning och orgasmisk energi, och kan leda till transformativa upplevelser av hela kroppen orgasmer och anslutning till din feminina visdom.

    5 steg i din vagina de-armouring

    Börja med avslappning: Förbered dig mentalt och fysiskt med avslappningstekniker, inklusive djupandningsövningar, för att skapa ett lugnt tillstånd. Detta säkerställer en mer harmonisk upplevelse.

    Använd naturligt smörjmedel: Använd ett naturligt smörjmedel som kokosolja eller Pussy Butter för smidig stimulering och ökad komfort över hela området.

    Gå långsamt: Ta dig tid och gå långsamt. Bjud in personalen när du känner dig helt redo och har ett 100% ja. Lyssna på din kropp och dess signaler, och var öppen för vad du känner, utan att döma eller analysera. Tillåt dig själv att vara närvarande i nuet och njuta av den sensuella resan.

    Avsluta med kärlek och mildhet: När du känner att du är klar med ditt pass, tryck ut staven med hjälp av bäckenbottenmusklerna. Lyssna på din kropp och dess behov. Kupa din vulva och inse att du alltid kan återgå till denna transformativa praktik. Var noga med att inte överdriva din massage. Det handlar inte om hur snabbt du går eller hur djupt du går, utan snarare hur ofta du ger dig själv långsamma, milda möten med dig själv. Dessa ögonblick kommer gradvis att öppna upp ditt feminina centrum mer och mer, skapa en djupare koppling till din kropp och din sexualitet.

    Kommunikation: Var ärlig mot dig själv och din partner om dina behov, önskemål och gränser. Öppen kommunikation är avgörande för att säkerställa en trevlig upplevelse. Att skriva i en yoni-dagbok kan också vara till hjälp för att gräva djupare in i din sexualitet och självförståelse.

       

      Tempelrummet

      Calypso Cervix™ staven är perfekt att använda för en annan övning som kallas Tempelrummet. Du kan göra det särskilt när du har blivit mer bekant med vaginal de-armouring. Tempelrummet övning är en vacker och transformerande övning som inbjuder dig att se ditt inre universum som ett tempel av djup visdom.

      Föreställ dig din vagina som ett tempel, där slidöppningen är ingången till tinningen. Håll Calypso Cervix™ staven vid tempeldörren och anslut med din inre blick. Föreställ dig hur dörren öppnas av sig själv eller låses upp, så att din vagina själv bjuder in dig. Väl inne i templet ser du för dig 12 olika tempelrum, där varje rum representerar olika delar av din vagina. Med ditt medvetande eller en lätt beröring från ditt finger eller dildo öppnar du en av tempeldörrarna.

      Fingret eller dildon fungerar som en platshållare och behöver inte röra sig mycket. Din vagina kommer naturligt att suga åt sig dildon där din uppmärksamhet är. Öppna dörren du känner dig dragen till och utforska vad som ligger bakom. Här kan du träffa människor eller saker som har stor betydelse för dig och uppleva olika känslor som glädje, sorg, rädsla eller njutning. När du är klar med att besöka templet kan du tacka det och säga hejdå innan du återvänder till verkligheten med en jordanslutning.

      Calypso Cervix™ staven från The Goddess Temple är mer än bara en glasdildo; det är en portal till djupare vaginal njutning, helande och koppling till din feminina essens. Genom övningar som Tempelrummet och helande de-armouring kan du utforska och förvandla ditt inre landskap på ett magiskt och förlösande sätt.

      Ta det första steget på din yoni-resa med Calypso Cervix™ staven genom att köpa den här.

      Tillbaka till blogg

      Lämna en kommentar

      Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.