Hvad er et jade æg og hvorfor bruge et

Vad är ett jadeägg och varför använda ett

Jade Egg är ett kraftfullt verktyg att använda för bäckenbottenstyrka, vaginal flexibilitet och sexuell läkning. Det är en kristall formad som ett ägg, som du för in i vagina och sedan gör olika bäckenbotten- och andningsövningar.

När du använder ett jadeägg masseras slidväggarna och vaginans inre muskler och när det gör det stimuleras de olika reflexpunkterna i vaginan, som är kopplade till vitala organ och körtlar i kroppen, samtidigt.

Att använda ett jadeägg kan också hjälpa till att läka sexuell skam och trauma. Eftersom kvinnor lagrar en stor del av sina trauman och olösta känslor i bäckenet, är ett jadeägg ett mycket kraftfullt verktyg att använda för att fysiskt och känslomässigt släppa all smärta, spänning eller domningar i samband med dessa.

Ett jadeägg hjälper även till att stärka och tona bäckenbotten och att träna bäckenet för att kunna slappna av helt, vilket också är väldigt viktigt för en frisk och levande bäckenbotten. Det förhindrar urininkontinens och utökar din sexuella njutning och din orgasmiska potential.

Traditionellt är jadeägget gjort av äkta nefritjade. Nefritjade har använts i tusentals år i den gamla taoistiska praktiken i Kina, där den kinesiska kejsarens många kvinnliga konkubiner använde jadeägget för att öka och använda sin sexuella energi (ching chi) för ökad vitalitet, utstrålning, njutning och andlig utveckling.

Jadeägget är därför mycket mer än bara en äggformad kristall som du stoppar in i din fitta.

Det är en hel praktik – lite som yoga – som inkl. andningsövningar, dans, visualisering, bröstmassage och energiarbete.

Om det låter lite för avancerat, vänligen fortsätt läsa.

Dessa konkubiner av det kinesiska kungliga hovet var faktiskt kurtisaner och ansågs ha djup visdom om sexualitet, helande och andlighet. De tränade med ett jadeägg för att öka sin livsenergi, njutning och helande till hela kroppen och för att kunna smälta samman med kejsaren för högre njutning och andligt uppvaknande.

För första gången i historien är jadeäggets hemlighet inte bara reserverad för de kinesiska konkubinerna, utan nu har den moderna kvinnan också möjlighet att bli invigd i dess helande och stärkande egenskaper. Kvinnor har länge stått ut med att ha problem i underlivet och sin sexualitet och lidit i det tysta. Antingen för att kvinnors sexualitet har förtryckts, ignorerats eller rent av hatats av ett patriarkalt dominerande samhälle, och därför har det varit för sårbart och för förödmjukande för att ens tala om det. Eller för att det helt enkelt inte funnits några kända metoder för en kvinna att använda för att läka problem i underlivet.

Inom det terapeutiska området är det mycket fokus på samtal och kroppsterapi, men mycket terapi undviker helt att fokusera på en kvinnas underliv som ett område som också behöver läkning – och inte bara som ett gynekologiskt ingrepp, utan som ett sätt att hjälpa kvinna tillbaka till sexuell helande och frihet.

Många pratar inte om detta eftersom samhället och många kulturer fortfarande är rädda för en kvinnas makt. Det finns fortfarande många som är rädda för en kvinna som står stark i sin sexualitet, i sitt ljus, sitt geni och sin kraft. För när en kvinna har kontakt med sin sexualitet och sin fittas visdom, glädje, oskuld, njutning och vildhet, ska hon inte manipuleras.

Tvärtom, när en kvinna kopplas bort från sitt sexuella centrum, är hon med stor sannolikhet också frånkopplad från livet, hennes saft och kraft och hennes potential i denna värld.

Vi kan inte tänka eller prata oss ur det faktum att en kvinna kan ha problem i underlivet och i sexualiteten, utan vi måste också gå till roten av problemet, nämligen in i kroppen och in i vaginan, hur många av de kvinnans frusna känslor och minnen lagras. Men det är också där som en kvinnas glädje, ljus och vildhet finns. Det är därför det är ett så tabubelagt ämne.

För första gången i historien har kvinnor möjlighet att fullt ut omfamna sin sexualitet och stärka sin relation med sitt bäcken på en djupare nivå.

För första gången någonsin har kvinnor möjlighet att bli fria från skam, skuld, rädsla och förtryck.

För första gången i historien kan en kvinna använda ett kristallägg utan att bli socialt utfryst, straffad eller förnedrad.

Mer än någonsin tidigare har kvinnor möjlighet att komma tillbaka till sin sanna äkthet och känna helande, kärlek och glädje på en djup nivå.

Och som moderna kvinnor får vi inte missa denna chans. Våra mammor, och deras mammor före dem, hade inte möjligheten att använda ett jadeägg för sexuell helande, njutning och empowerment.

Kära kvinna, du har idag möjligheten att väcka din sexuella energi i din fitta till mycket mer njutning och glädje och rikta den energin in i dina relationer, ditt arbetsliv och in i dina kreativa projekt.

Med ett jadeägg helar du inte bara dig själv som kvinna, utan du helar också kvinnorna omkring dig och energiskt hela generationer av kvinnor före dig och efter dig – och till och med hela mannen i ditt liv! För när du använder ett jadeägg ökar du din inre styrka och intimitet i vaginan och skapar därför en större intim koppling under sex med en man.

Ett jadeägg kan därför bara hjälpa till att även läka strukturer på en mer samhällelig nivå och göra det feminina sättet att göra saker mer acceptabelt och attraktivt.

För du kommer att kunna ge mycket mer av din glädje, kärlek, omsorg, intuition och visdom till världen när du förstår och ärar dig själv på en så djup nivå. När du står stark och centrerad i din fitta och agerar utifrån vad som får din fitta att sjunga, kommer du mycket bättre att kunna vara närvarande i dina kärleksrelationer och uttrycka din röst, intuition och kreativitet i ditt arbete.

Ett jadeägg är därför ett så kraftfullt verktyg att använda, eftersom världen verkligen behöver kvinnor och tjejer som står starka i sig själva och som vet hur de ska väcka sin sexuella energi till mer glädje, njutning och skapande på alla fronter – både i hans relationer, på jobbet och i samhället.

Det har gett mig så mycket utveckling och helande att starta en egen jadeäggspraktik – men faktiskt ännu mer att bli en jadeäggsentreprenör, för nu har jag möjlighet att dela hemligheten med jadeägget till andra kvinnor.

Du kan köpa ditt eget äkta nefrit jadeägg här!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.