6 grunde til at nyde menstruationssex!

6 skäl att njuta av menssex!

Att ha sex under din mens med dig själv eller din partner kan vara en mycket intim och djupgående upplevelse!

Här är fyra anledningar till varför det är värt att fira din mens och prioritera din njutning under din mens...

1. Orgasmer minskar mensvärk

Först och främst hjälper det till att minska kramper och smärta relaterade till menstruation. Under en orgasm drar musklerna i livmodern ihop sig och slappnar av, och denna rörelse blir en naturlig smärtlindring.

Så om du verkligen har mycket mensvärk, försök ge dig själv en orgasm eller två, tre, fyra och känn skillnaden. Det är mycket roligare än att ta en panodil!

Om du har svårt att få orgasm kan att massera vulva och slida med händerna och eventuellt en Calypso Cervix sta v vara ett riktigt bra sätt att slappna av i musklerna och släppa smärta.

2. Mens är tabu!

Det som varit tabu, gömt i skuggorna, fruktat och ignorerat är ofta vägen till personlig befrielse!

För att göra dig fri måste du ofta gräva djupt i dig själv och släppa dina begränsande övertygelser.

Att välkomna sex under din mens kan hjälpa till att släppa kroppshat, kroppsäckel, skam och skuld och istället omfamna din kvinnlighet i alla dess faser.

Dessutom kan tabu i ens sexualitet göra sex mycket mer intensivt och spännande! ?

3. Det öppnar upp den inre vilda kvinnan

Om man pratar om kvinnliga arketyper, så förknippas perioden fram till och under menstruationen ofta med den vildare mörka gudinnan som reagerar över Underjorden och uttrycker sin lust och lust utan begränsningar.

Att ha sex under mens öppnar också för en sexualitet som är mer vild och PRIMAL. En vildhet som ger och tar emot njutning utan gränser.

Som man kan det också vara superspännande (och heligt) att omfamna kvinnans blod utan att skämmas.

Att använda en vattentät Goddess Blanket kan med fördel användas för att undvika blodfläckade lakan och sätta stämningen för att kunna kapitulera helt till ens nöje under mens.

4. Mens är porten till det erotiska feminina!

I förkristen tid var den menstruerande kvinnan helgad och upphöjd som mystikern med klärvoajanta budskap.

Att ha menssex kan låsa upp mysteriet och göra sex till en mer helig upplevelse, där kvinnan potentiellt kan initiera mannen till det erotiska feminina.

När allt kommer omkring är livmodern och livmoderhalsen mest öppna och förlösande vid denna tid, och par har sex enbart för nöjes och kärlekens skull, inte befruktning.

5. Naturligtvis mer blöt

Blödningen gör dig naturligt blötare i slidan, och det kan göra sex mycket roligare.

Så du behöver inte tänka på glidmedel!

Vissa tjejer och kvinnor upplever också att vara känsligare och ha en högre sexlust under sin mens - det vet man inte säkert, men om du upplever det är det utan tvekan din kropps signal till dig att det är dags för lite sexighet .

6. Ökad känslomässig intimitet

Ända sedan tonåren har vi ofta lärt oss att se mens som något att gömma undan och skamligt.

Men mens är helt naturligt och inte äckligt. Det händer varje evig månad, när endometriet släpps när befruktning inte har inträffat. Genom att ha menssex tar man bort stigmat från mens och kvinnokroppen, vilket är revolutionerande i sig.

Det ökar din koppling till din autentiska rena sexuella kärna som du föddes med – där det inte finns någon skam eller skuld!

Det i sig kommer att öka din känslomässiga intimitet med dig själv och med din partner. Det kan till och med vara en romantisk och känslomässigt helande upplevelse för båda parter.

Bonus för mannen:

Du kommer att inse att lite blod på kuken är inget att frukta eller äcklas av! Och nej, man vill inte plötsligt förvandlas till en förkämpe för kvinnors mensrättigheter och börja dela ut tamponger och menskoppar på egen hand. 

Den kollektiva rädslan för den menstruerande kvinnokroppen har funnits i vårt medvetande de senaste 600 åren på grund av den katolska kyrkan, och återigen kan menstruationssex ersättas av en oräddhet att istället utforska hennes kropp. Det är vilt sexigt & attraktivt och hjälper till att skapa ett ännu djupare känslomässigt band mellan man och kvinna.

För att beställa en lyxig vattentät Goddess Blanket™ och fira din mens med massor av härligt felfritt menssex, klicka här!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.