Hvad er en krystaldildo – og hvorfor bruge en?

Vad är en kristalldildo - och varför använda en?

En kristalldildo är en kristall som är formad som en dildo och är tänkt, precis som alla andra dildos, att användas inne i slidan – men det är något alldeles speciellt med kristalldildos som en vanlig dildo inte kan.

Vad är en kristalldildo?

En kristalldildo kallas också för nöjesstav eller yoni-stav eller (på danska) en yoni-stav . Ordet yoni är sanskrit för det kvinnliga könsorganet och när kristallstaven används inne i vaginan kan man skapa ett slags alkemiskt nöje som är djupare och mer intensivt än vad vanliga vibratorer kan ge.

En kristalldildo är gjord av rena, råa kristaller eller andra ädelstenar från Moder Jord och är därför helt fri från giftiga BPA, ftalater och färgämnen (till skillnad från vissa plastleksaker), som sägs störa hormoner och kan spela en roll i utvecklingen av cancer och infertilitet.

Kristalldildos är därför ett fantastiskt alternativ till dildos av plast, gummi, silikon eller latex.

Hur använder man en kristalldildo?

Kristall yoni staven används i en fysisk, känslomässig och andlig praktik för att öka din njutning, intimitet och kärlek till dig själv och din fitta.

Varje kristall har sin alldeles egna speciella energi som du kan använda för att läka och utveckla din sexualitet.

När du använder kristalldildon i vaginan blandar du din fittenergi och livmoderns energi med kristallens energi. Det skapar en njutbar alkemisk koppling till din primära sexuella kraft i ditt heliga kön och en större koppling till naturen och Moder Jord, där kristallen kommer ifrån.

Hur skiljer sig kristalldildos från vanliga dildos?

De kvinnor som väljer att använda en kristalldildo är ofta intresserade av andlighet och healing och omfamnar sin sexualitet på ett mer feminint och skonsamt sätt. De är ofta intresserade av att lära känna sin fittas landskap på ett djupare sätt än vanligt, där sexualitet och njutning och andlighet, helande och självkärlek går hand i hand.

Till skillnad från traditionella dildos har en kristalldildo en väldigt speciell vibration som du kommer att få när du använder kristallen, och detta gör självnjutningen (onani) väldigt speciell och som en helig övning.

Kristalldildos är också estetiskt vackra och kan enkelt användas för att dekorera ditt hem eller altare. Traditionella dildos kan ge associationer till något kvavt och porrliknande. Kristalldildos, å andra sidan, omfamnar hela kvinnan som något heligt och förenar kvinnans kön, sexualitet, kropp och ande till ett.Vibratorer, överstimulering, hårdhet - domningar

Många traditionella dildos med sina vibrationer kan tendera att överstimulera klitoris och vaginala vävnader, vilket kan ha effekten av att minska vaginal känslighet och lära klitoris eller slidan att behöva mycket hård och snabb stimulering för att uppnå njutning och orgasmer.

Med tiden kan detta blockera en kvinna från att känna de långsammare, mjukare och mer subtila förnimmelserna – vilket potentiellt kan orsaka spänningar i bäckenet och blockera en kvinna från att kunna överlämna sig till den djupare njutningen och kontakten med sig själv och sin fitta.

Om du är van vid att använda vibratorer och nästan är beroende av din vibrator för att få orgasm, kan en kristalldildo verka tråkig för dig. Men kom ihåg att det kan ta lite tid att lära din kropp och nervsystem att känna njutning på ett annat sätt än du är van vid.

Känslighet, mjukhet, feminin energi och vaginal upphetsning

Regelbunden användning av en kristalldildo kommer att öka känsligheten och regenerera hela bäckenområdet. I motsats till vibrerande sexleksaker, som tenderar att överstimulera och minska känsligheten i vaginan, ger kristalldildon en sensuell inre massage där du har kontroll över hastighet och rytm.

När vi går bort från de traditionella vibratorerna och den kraftfulla direkt fokuserade stimuleringen för att nå orgasm och klimax, skapar vi en djupare känsla av intimitet och erotik med oss ​​själva och öppnar möjligheten att känna oss själva mycket bättre.

Med kristalldildon kommer du att uppleva en gradvis upphetsning, en stadig ökning av sexuell energi som inte bara är reserverad för klitoris eller slidan, utan som sprider sig över hela din kropp, och kanske till en expansiv livmoderhals- eller helkroppsorgasm.

Ett sexuellt helande verktyg som befriar kvinnan från skam och trauma

Kristalldildon hjälper dig att ansluta till din kropp på en mycket djupare nivå och den hjälper dig att bli medveten om de subtila förnimmelserna i vaginan och energin från kristallen.

Det är också därför som kristalldildon är ett helande verktyg för många kvinnor, och speciellt för de kvinnor som har utsatts för övergrepp, våldtäkt eller bär på sexuell skam och skuld.

I motsats till vanliga dildos och vibratorer, som kan vara mycket pornografiska, läker kristallen kvinnans sexuella centrum och stärker kvinnans individuella feminina kraft. Kristalldildon hjälper på ett skonsamt och kärleksfullt sätt att släppa sexuell spänning och trauma från bäckenet och ersätta det med kärlek, styrka, njutning och trygghet.

En kristalldildo, speciellt svart obsidian, kan vara perfekt att använda för yoni massage & de-armouring, där du använder den för att släppa spänningar, smärta och/eller domningar som lagras i vaginan.

"Vilken kristalldildo är bra för mig?"

The Goddess Temple säljer bl.a dessa tre olika kristalldildos som kan användas för både njutning och sexuell läkning.

Lilith G-Punkt Kristalldildo är designad för att väcka G-punkten och öppna upp G-punkten och spruta orgasmer.

Indisk Jade Halvmåne Kristalldildo är perfekt för vaginamassage och avrustning.

Rosenkvarts Pleasure Wand är bra för självnjutning och för att öka känsligheten och njutningen i vaginan.

De är alla så estetiskt vackra och man kan inte låta bli att känna sig som en gudinna när man använder en kristalldildo.

Köp din alldeles egna kristalldildo här.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.