6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme

6 hemligheter för att uppleva en vaginal orgasm

Det finns en myt att inte alla kvinnor kan uppleva en vaginal orgasm.

Tyvärr har vissa kvinnor av olika anledningar fått veta att de inte kan uppleva en vaginal orgasm, men det är långt ifrån sanningen. Vaginan har faktiskt mycket nerver och kan ge dig mycket nöje och nöje om den stimuleras på rätt sätt.

Som en extremt orgasmisk kvinna vill jag dela med mig av att det finns många former av njutning och extatiska upplevelser som kan fås inne i vaginan. Om du föddes som kvinna, då har du möjlighet att uppleva så mycket nöje och många extatiska former av orgasmer, inklusive vaginal orgasmer. Så låt oss få ut det i det fria: Om du föddes som kvinna har du möjlighet att uppleva så mycket nöje och många extatiska typer av orgasmer, inklusive vaginal orgasmer!

Jag förstår hur deprimerande tankar kan komma av om man är van vid att inte kunna känna något i vaginan under sex. Men det betyder inte att du inte är gjord för att få en vaginal orgasm, eller att du inte är tillräckligt kvinna. I själva verket är det långt ifrån sanningen. Som kvinnor är vi designade för att vara mycket orgasmiska. Alla kvinnor – och jag upprepar – alla kvinnor föds med en orgasmisk helkropp.

Vaginal domningar är inte ett naturligt tillstånd. Men det är ett tillstånd som många kvinnor lever med eftersom vi har blivit så vana vid att stänga ner denna viktiga del av oss själva. Domningar orsakas ofta av en blandning av känslomässiga, psykologiska och fysiska faktorer, inklusive tidigare trauman eller skamkänslor. Men det är viktigt att veta att ingenting är hopplöst . Även om det kan verka hopplöst och frustrerande så finns det hopp. Det är fullt möjligt att komma tillbaka till det naturliga tillståndet där din vagina är levande, orgasmisk och fri att känna allt under sex igen! Vaginala orgasmer är fullt möjliga för ALLA kvinnor att uppleva.

Jag som tidigare känt mig avtrubbad i vaginan kan nu vittna om hur fantastiskt det är att uppleva en vaginal orgasm och en sprutorgasm! Det är en känsla av saftig, sensuell och erotisk njutning som alla kvinnor borde uppleva. Så låt oss omfamna vår sexualitet med glädje och självförtroende, i vetskap om att vi skapades för att njuta och känna glädje i våra kroppar. För kom ihåg: det är din födslorätt att känna glädje i din vagina!

I det här blogginlägget delar jag med mig av 6 hemligheter om hur du får tillbaka liv i din vagina och upplever en djup och sexuellt tillfredsställande vaginal orgasm en gång för alla.

Översikt

6 hemligheter för att uppleva en vaginal orgasm:

1. Trygghet och ett öppet hjärta
2. Andning
3. Förspel
4. Använd ett jadeägg eller annat yoniägg (köp här )
5. Vagina massage (använd fingrarna eller köp glasdildo här )
6. Mild och långsam sex

1) Trygghet och ett öppet hjärta

För att få en vaginal orgasm måste du känna dig helt trygg och säker för att överlämna dig till upplevelsen. Du ska kunna känna dig trygg i din omgivning och med den partner du är med. För för att få en vaginal orgasm måste du helt och hållet kunna överlämna dig till upplevelsen och kunna uttrycka dig precis som du vill under akten.

Om du inte känner dig helt säker kan du inte slappna av helt. När kroppen är rädd utlöses en adrenalinreflex, som ofta kallas för rädsla eller kampreaktion. När vi blir rädda tror vår kropp att vi antingen måste fly eller stanna och kämpa för våra liv, så vi spänner upp bäckenet och pumpar bort blod från våra könsorgan till de andra delarna av kroppen som vi behöver för att komma undan eller stanna och försvara oss själva. Det är vettigt att upprätthålla livet i en farlig situation, men det gör det mycket svårare när du vill ha sexuell njutning med en partner. Därför är det viktigt att vara trygg, att kunna slappna av och veta att man alltid kan säga stopp och gå långsamt fram. Om vi ​​är glada och känner oss trygga kan vi mycket lättare öppna oss och slappna av i vårt bäcken och öppna upp för vår njutning.

Av naturen är kvinnor mycket känslomässigt involverade under sex, och därför är det också viktigt att ha ditt hjärta med dig för att få en vaginal orgasm. I äldre tider löpte kvinnor en stor risk genom att ha sex, både för att vi har begränsade reproduktionsmöjligheter och för att graviditet och barnuppfostran tar oerhört mycket energi och tid, om det skulle hända att vi skulle bli gravida. Även om vi har möjlighet att använda preventivmedel och ta p-piller idag, är den intima kopplingen med vår partner som en potentiell försörjare för våra framtida barn fortfarande en biologiskt inarbetad del av oss som kvinnor när vi har sex. I tantra sägs det också att vägen till en kvinnas orgasmer går genom hennes hjärta.

Det är därför bra att välja en partner som kan ge oss den där känslan av trygghet och kärlek, så att vi känner oss fullt hållna och stöttade att kapitulera och öppna vårt hjärta och fitta.

Detta betyder dock inte att det måste vara för lätt och tråkigt, för en extatisk orgasmisk upplevelse kräver naturligtvis också en bra mängd spänning. Det måste finnas en balans mellan säkerhet och spänningen i det nya och osäkra. Men spänningen måste bygga på en respekt för dina egna gränser. Ju mer du lyssnar på din fitta och ditt hjärta och respekterar dina egna gränser, desto känsligare blir du också i vaginan och ökar därmed möjligheten att helt kunna kapitulera till en vaginal orgasm.

2) Andning

Din andedräkt är din bästa vän när det gäller att uppleva dessa djupa vaginala orgasmer. När du använder ditt andetag hjälper du kroppen att slappna av helt. Du hjälper dig själv att komma hela vägen ner i kroppen. Andningen är direkt inkörsporten till att uppleva så stor njutning i kroppen. Faktum är att du kan använda andningen ensam för att få en orgasm - vilket är ganska coolt. Andas sedan in och ut genom en öppen avslappnad mun. Använd också din röst, så stön och suck så mycket du vill. Det skickar en signal till din hjärna att du tycker om det, och detta kommer att öka din kropps njutningsrespons. Föreställ dig också att du andas in och ut ur din fitta. Andas in i klitoris, vaginan, livmoderhalsen och livmodern. Det kommer att öka känsligheten i vaginan och ge dig mycket bättre sex och möjligheten till en vaginal orgasm! Ja.. Orgasmen sker främst i hjärnan och inte bara genom att stimulera en plats på kroppen. Det är därför så viktigt att använda andningen, för på så sätt kan du öppna upp den del av hjärnan som kan skicka dig in i ett slags trancetillstånd, där sexuell upphetsning och orgasmisk extas upplevs. Det handlar om att kunna överlämna sig till nuet och vara med det som är. Man måste kunna slänga vardagens bekymmer och ge upp helt. Det är för att vi låter vår kropp och psyke överlämna sig till oss som den orgasmiska känslan kan skölja över oss. Så kom ihåg att använda andan.

3) Förspel

Du måste vara påslagen i hela kroppen för att få en vaginal orgasm, så det är bra att röra hela kroppen innan du ens börjar röra vid din fitta. Massera dina bröst, armar, mage, insida lår och rumpa. Känn hur du rodnar och din andning blir tyngre. Försök att se om du kan leda energin från bröstet ner till klitoris och vagina.

Börja med att stimulera din klitoris och slidöppningen tills dessa områden sväller av upphetsning. Dessa områden är uppbyggda av corpus callosum (erektil vävnad), vilket gör att när man blir sexuellt upphetsad fylls de med blod och sväller. Det är samma sak som när en man får erektion.

Det räcker alltså inte med att bara vara blöt. Bara för att du är våt betyder det inte att du är redo för penetration. Att bli blöt är bara det första steget och ett tecken på att du precis har börjat.

Kom ihåg att du måste ha ett 100% ja innan du börjar bjuda in en penis eller en dildo i dig. Och ja, det kommer när du blir mer upphetsad och alla delar av din fitta börjar fyllas med blod.

Det måste kännas bra att bli penetrerad! När varje del av din vulva är svullen av blod känns penetrationen fantastisk. Men om inte alla delar av din vulva är stimulerade och svullna, så är penetration och sex inte lika spännande och njutningsfullt, utan kan faktiskt vara direkt obehagligt.

De kvinnliga könsorganen är designade för att känna njutning och har till och med potential att ge dig livsförändrande orgasmer. Men eftersom sex för många av oss går alldeles för snabbt eller är alldeles för upptagna av enbart klitorisstimulering, så lyckas vi som kvinnor inte aktivera alla delar av vår njutningspotential.

De kvinnliga könsorganen består av de sammanlänkade, men ändå separata strukturerna: klitoris, slidöppningen, g-punkten och perineum (perineum).

Klitoris har cirka 8 000 nervändar och är designad enbart för att ge njutning. Det finns därför en bra anledning till varför vi kvinnor så gärna gnuggar denna lilla kärleksknapp. Men tänk om jag berättade att klitoris faktiskt är mycket större än vad vi kan se med blotta ögat. Den lilla ärtformade knappen som skyddas av klitorishatten är egentligen bara toppen av isberget. För din klitoris har faktiskt två ben! Klitoris är kopplad till ett mycket större nätverk som sträcker sig längre in i vaginan. I slutet av det lilla skaftet på klitoris delar den sig i två "ben", som ligger på varsin sida om vaginan. När vaginan stimuleras kan man inte undvika att också stimulera klitoris, eftersom klitoris två grenar är en del av vaginan.

Slidöppningen är porten till din allra heligaste plats. Det är därför viktigt att slidöppningen får god uppmärksamhet och stimulans. Slidöppningen måste vara väl stimulerad och svullen innan du bjuder in din man eller en dildo inom dig. Det borde nästan vara som att du ber om att bli fylld. Vad många kvinnor inte vet är att slidöppningen består av två stora bågar av erektil vävnad som finns på vardera sidan precis under blygdläpparna. De fungerar som en sorts vestibul eller som två vestibuler till din helgedom. De börjar på vardera sidan av slidöppningen och sträcker sig upp på sidorna. Överst ansluter de direkt till klitoris. Denna läckra koppling gör att när slidöppningen stimuleras stimuleras även din klitoris och vice versa. Det är därför viktigt att först stimulera klitoris och slidöppning innan man går vidare till penetration. Din slidöppning måste svälla helt för att penetrationen ska kännas bra. Anledningen till att hälften av kvinnorna inte upplever vaginala orgasmer är förmodligen för att de inte känner till vestibulen i sin egen vagina. När de två bågarna vid slidöppningen stimuleras och sväller med blod tillräckligt för att fördubblas i storlek, kommer du inte bara att känna mycket mer njutning och få möjlighet att uppleva de djupa, intensiva slidorgasmerna, utan bågarna gör även slidöppningen till en perfekt passform för nästan alla penisstorlekar. Det är när din vulva sväller och öppnar sig som en blomma som du är redo för penetration.

4) Använd ett jadeägg

Använd ett jadeägg för att träna din hjärna till orgasm genom penetration. Jadeägget hjälper dig att massera slidväggarna och väcka nervändarna i vaginan och stärker därmed kopplingen mellan ditt huvud och din vagina.

Du stärker också din bäckenbotten, vilket är viktigt i förhållande till intensiteten i dina orgasmer. Bäckenbotten är som en studsmatta som studsar den sexuella energin upp och ner i en orgasm. Bäckenbotten ska vara både stark och avslappnad. Så du måste lära dig att slappna av i bäckenbotten så att den ljuvligt behagliga orgasmiska energin kan studsa upp och ner under orgasmen. Visst har vi alla fått lära oss att du måste göra dina bäckenbottenövningar – att du måste klämma och klämma och klämma – men det är lika viktigt att kunna slappna av i bäckenbotten. I själva verket är det ännu viktigare. För många kvinnor är problemet inte bäckenbottenstyrkan utan snarare att de går och är kroniskt spända i buken. Att vara kroniskt spänd i bäckenbotten blockerar i så fall dig från att kunna uppleva en vaginal orgasm. Genom att använda ett jadeägg i syfte att stärka OCH slappna av kan du göra din fitta mycket smidigare, smidigare och levande, vilket i så hög grad ökar känsligheten i vaginan.

Övningen där du flyttar jadeägget upp och ner i vaginan är en riktigt bra övning. Du kan t.ex. knyt ett snöre i ditt jadeägg för att öka din medvetenhet och känslighet i vaginan. Och när ägget är inuti dig kan du dra i snöret och krama ägget. På så sätt kommer du att ge lite motstånd mot klämningen och den kommer att kännas mer intensiv. Du kan också lätt vibrera snöret samtidigt som du klämmer ihop ägget, vilket kommer att stimulera din g-punkt och därigenom hjälpa dig att öppna upp din g-punkt för mer njutning och de där djupa intensiva g-punktsorgasmerna. Ju mer du stimulerar din g-punkt, desto mer kommer du att öppna den platsen för att känna njutning. Din g-punkt kommer att svälla av blod eftersom g-punkten verkligen är en kvinnas prostata, och om du stannar på den tillräckligt länge med mer intensiv stimulering kan du till och med få en sprutorgasm. Sprutande orgasmer är helt underbara och intensiva, och det är otroligt hur mycket vätska som kan komma ur dig. Diskussionen om vem som ska sova på den våta fläcken får här en helt ny dimension.

5) Vaginal massage

IMG_1186JPG

Använd en glasdildo för att väcka din vagina till mer njutning och känslighet. Kom ihåg att först massera din slidöppning, och när du är redo och känner dig riktigt påslagen kan du börja föra in dildon i dig. Samtidigt kan du stimulera din klitoris att öka sexuell energi, för när din klitoris är stimulerad och sexuellt upphetsad kan den direkt skicka en signal till din vagina att också känna njutning. Men försök om du kan lämna din klitoris ensam då och då, så att din uppmärksamhet kan vara inne i vaginan. För dit du fokuserar kommer energin att gå. Känn verkligen vad du känner och upplever när du masserar de olika punkterna i vaginan. Det kan mycket väl vara så att du aktiverar mycket känslor i dig när du masserar din vagina. Men det är helt naturligt. Vi lagrar som sagt en massa känslor och upplevelser i vaginans vävnader, vilket är de som till en början blockerar oss från att överhuvudtaget uppleva en vaginal orgasm. Så därför är vagina massage riktigt bra, eftersom den bearbetar och frigör rustningen som vår vagina har skapat för att skydda sig själv. Så ju mer du kan kapitulera, andas in i din vagina och massera punkterna i din vagina med största kärlek, uppmärksamhet och ömhet, desto mer kan du verkligen känna och vara medveten om vad som händer därinne. Och på detta sätt kommer du att kunna släppa tidigare trauman och spänningar och känslor som blockerar dig från att uppleva en vaginal orgasm. Men kom ihåg att det kan ta lite tid, så ge dig själv utrymme att utforska och läka dig själv, t.ex. med hjälp av en terapeut.

6) Mild och långsam sex

Låt din partner penetrera dig långsamt och försiktigt. För även om snabb och hård sex ibland kan kännas bra, är det långt ifrån vad som kommer att ge dig en vaginal orgasm. Så mild, långsam, mild, intim och kärleksfull sex är vad som kommer att göra det. Det är när sexet är långsamt, intimt, kärleksfullt och innerligt som du verkligen kommer att kunna känna de olika punkterna i din vagina och öppna upp för njutningen i din g-punkt och i din magiska livmoderhals. Du måste kunna lita på din partner till 100%, du måste kunna känna dig så omhändertagen och så älskad när du bjuder in honom på din heligaste plats i din fitta. För som jag har sagt, det är genom kärlek och trygghet som du helt och hållet kan överlämna dig till den erotiska upplevelsen, där du helt enkelt överlämnar dig till din partner. Att titta in i din partners ögon när han glider in och ut ur dig kan vara en helt förtrollande, magisk, orgasmisk och överväldigande upplevelse. Det är när du känner så mycket kärlek som du blir mjuk i vaginan och helt kan överlämna dig till de djupare extatiska orgasmerna inuti din vagina.

Det har varit ett nöje att dela dessa 6 hemligheter med dig, vackra kvinna. Kom ihåg att du är djupt sensuell, erotisk och naturligt orgasmisk. Det är din födslorätt att vara i kontakt med din vagina och hela din vackra fitta. Men det kan ta lite tid att återupprätta den kontakten. Men om du följer de här tipsen jag har gett dig om hur du får en vaginal orgasm, kommer du med tiden äntligen att kunna komma hem till hela din vaginas orgasmiska natur.

Vill du gå från domningar till vaginal njutning?

Vill du ha en livlig, känslig och orgasmisk fitta som har förmågan att känna så mycket mer än bara klitorisorgasmer, utan även vaginala orgasmer och de djupare extatiska inre orgasmerna?

Köp ditt eget GIA-certifierade jadeägg här.

Köp din egen glasdildo för vagina massage och avrustning här.

 

 

Jag sänder dig så mycket erotisk kärlek på ditt sätt!

/ Helle

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.