Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer

The Goddess Spot - en intim guide för att spruta orgasmer

En intim guide för att spruta orgasmer

En sprutorgasm är den mest fantastiska, saftiga, sensuella och erotiska känslan. Och det är en känsla som jag vill att alla kvinnor ska få uppleva. För det är verkligen alla kvinnors förstfödslorätt. Det är verkligen något heligt med detta eftersom det krävs djup kärlek och överlåtelse att öppna sig för.

Vad är en sprutorgasm?

En sprutorgasm är en form av kvinnlig utlösning där vätska kommer ut ur kvinnans vagina när hon får orgasm. Men det är en orgasm som uppstår genom att stimulera G-punkten, som är en svullnad inne i vaginan. G-punkten är 1-3 cm inne i vaginan, upptill, och det kan kännas som en räfflad yta att ta på med fingrarna. När du stimulerar G-punkten antingen med fingrarna eller en g-punktsdildo kommer den att svälla och tillföras blod och vätska. Om du fortsätter och applicerar lite hårdare och snabbare tryck kommer du i vissa fall att kunna uppleva en g-punktsorgasm där du också sprutar. Så för att få en sprutorgasm måste du först och främst lära känna din g-punkt.

Hur känns en g-punktsorgasm?

G-punktsorgasmer skiljer sig mycket från klitorisorgasmer. I klitoris orgasmer uppstår ett klimax och sedan en abrupt nedgång. Så med klitoris orgasmer kan du snabbt bygga upp sexuell energi, men de frigörs också snabbt igen i en orgasm. G-punktsorgasmer är mer som en våg och tar mycket längre tid att bygga upp och är en mycket mer känslomässig upplevelse.

Upphetsning av G-punkten = upphetsning av känslor

G-punkten är specifikt förknippad med känslor av rädsla och ilska. Och när du rör din G-punkt kommer du in i din vagina, så du kommer i kontakt med alla känslor som finns lagrade i vävnaderna i din vagina. Så när du börjar stimulera g-punkten kan det uppstå spänningar, domningar och obehag och brist på njutning. För att väcka g-punkten krävs att du verkligen tillåter dig själv att släppa alla de där känslorna av rädsla och ilska som finns lagrade där.

Hur man får en sprutorgasm

Du vill börja med att tända på dig själv. Det är viktigt att din slidöppning stimuleras och helt väcks innan du kan väcka din g-punkt. Sen är det bara att stimulera din klitoris och din slidöppning. Få en klitorisorgasm om den är det, för när klitoris är öppen kommer dess energi att flöda ner och få din slidöppning att svälla och fyllas med blod, och din fitta blir mer redo för g-punktsstimulering.

Kom ihåg att du måste ha ett 100% ja innan du börjar bjuda in din dildo eller finger i dig. Och ja, det kommer när du blir mer upphetsad och alla delar av din fitta börjar fyllas med blod. Så ta dig tid. Tålamod och tid är verkligen nyckelord. Det är så viktigt att ta sig tid. Om din kropp känns som att den pressas eller rusas och bara siktar på orgasm, då kommer du inte att kunna kapitulera i ögonblicket och kommer att ta dig själv från att uppleva en g-punktsorgasm.

Trygghet och överlämnande

Du måste verkligen känna dig bekväm för att uppleva g-punkt och sprutorgasmer, eftersom g-zonen är så oskyldig att stimulering av detta område måste komma från ett nyfiket och lekfullt hjärta. Som jag sa, g-punktsorgasmer är väldigt känslomässiga, och de är särskilt förknippade med rädsla och tillit. Så ju mer bekväm du kan känna dig, desto mer kan du öppna dig för njutning och orgasmer. Så tillit uttrycks särskilt i sprutorgasmer.

spruta orgasm

Glastonbury – Chalice Well / Red Spring

När du sprayar är det en väldigt innerlig kapitulation och att släppa taget. Det finns en stor sårbarhet. När du stimulerar din g-zon och är på väg att spruta så det kommer kännas som att du måste kissa. Så du kommer automatiskt att känna att du trycker utåt som om du kissar. Men känslan kommer inte av att du måste kissa i verkligheten, utan mer för att din g-punkt trycker upp mot urinblåsan. Så det är bara att ge upp för känslan och koppla av. Ju mer du kan slappna av och eventuellt också aktivt trycka ut, då kommer du att kunna få en sprutorgasm.

Upplevelsen av en sprutorgasm

Sprutande orgasmer är helt underbara och intensiva, och det är som en rengöring. Faktum är att en sprutorgasm kan vara som en komplett maparsis, där du känner dig som en helt ny kvinna. Vissa kvinnor har till och med upplevt migränlindring från en sprutorgasm. Det är så mycket vätska som kan komma ut. Var beredd på att göra en mycket stor fläck. Och nej, det är inte urin. Om du är rädd för att göra en stor fläck på lakanet kan detta omedvetet hålla dig tillbaka från att spraya. Så ta en vattentät Goddess Blanket™ under dig om den hjälper dig att överlämna dig till upplevelsen.

spruta orgasm

En staty som föreställer den heliga feminina fontänen; från ett heligt tantriskt tempel i Karnataka, Indien

Amrita - den heliga nektaren

Vätskan som vi sprutar ut under en sprutorgasm kallas Amrita på tantra, och den ses som en djup andlig nektar som representerar ultimat överlämnande och ren närvaro. Detta kvinnliga vatten ses i tantra som ett strömmande vattenfall som kommer från hjärtat, som rinner längs ryggraden och ut ur yoni. Så spruta orgasmvätska ses som andligt vatten, som kommer från en slags helig flod i slutet av ryggraden.

Av egen erfarenhet är sprejning också en av de mest magiska upplevelser jag har upplevt. Det är fantastiskt och känns fantastiskt och kan få dig att fnissa av glädje, det är därför jag kallar g-punkten för gudinnaplatsen.

spruta orgasm

Jag förknippar den nordiska gudinnan Freja med g (udinde-punkten)

G-punktens gudinna

Jag har faktiskt träffat Gudinnan i min egen gudinna punkt, just krigaren och kärleksgudinnan Freja. Hon ville hjälpa mig att få bort all rädsla. För det finns en djup oräddhet involverad i att tända gudinnans punkt. När du verkligen öppnar upp för g-punktsnjutning kommer oräddhet att vara det som driver dig över kanten till en sprutande orgasm. Det är oräddheten som får dig att kapitulera helt.

I den här videon kommer du att lära dig hur du väcker din g-punkt så att du kan uppleva g-punktsorgasmer och till och med lära dig konsten att spruta från din heliga fontän in i din fitta.

 

Jag skickar dig så mycket erotisk kärlek!

Helen L.

 

Verktyg för g-punktsstimulering och sprutande orgasmer:

Lilith G-Punkt Kristalldildo

Svart Obsidian Amrita Crystal Dildo

Afrodite stav™

Se alla g-punktsdildos här.

Rekommenderad bok:
- "Female Ejaculation The G-Spot" av Deborah Sundahl

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.