Fissen er portalen til det guddommelige

Fittan är portalen till det gudomliga

När du börjar fördjupa dig i din träning av jadeägg kommer du att få ett starkare band med din kropp och med din fitta. Du kommer att lära dig att lyssna på din fittas signaler och i gengäld kommer hon att erbjuda dig att kommunicera tydligare med dig.

Jadeägget ger dig möjligheten att känna många av de känslor inom dig som du förmodligen inte visste att du bar runt på, men som har ackumulerats och undertryckts inom dig under lång tid. T.ex. sorg, ilska, misslyckande, skam och skuld. Du kanske upptäcker att vissa känslor kan vara knutna till en berättelse som ditt undermedvetna kommunicerar till dig för din inre blick genom bilder, symboler, arketyper, etc. Vissa av dessa bilder och berättelser kanske inte är meningsfulla för dig nu eller kanske aldrig, men det är okej också.

Det som är helt fantastiskt är att när du använder ditt jadeägg aktiverar du väldigt kraftfull energi inom dig – nämligen din sexuella energi. När vi stoppar in ägget i vår vagina kommunicerar vi faktiskt direkt med vår inre urkvinna och kreativa krafter. Ju längre in i vaginan du för ägget, desto mer kontakt med denna primala kraft kommer du att få.

Jag har tidigare skrivit om mitt samtal med min livmoder, som ledde till ett vackert möte med min inre urkraft och mina tre feminina aspekter: mig som barn, ung jungfru och trollkvinna. Jag har också skrivit tidigare om hur jag upplevde att få meddelanden från min fitta om bortglömda upplevelser från min barndom. Vaginan lagrar många djupa känslor, upplevelser och energier från ditt liv, barndom, från din mamma, mormor och gammelmormor – ja, från generationer av kvinnor tillbaka och även från tidigare liv. Så det är klart att när du börjar arbeta med din sexuella healing och energi kommer du att uppleva att komma i kontakt med uråldriga energier och kanske med uråldrig skam eller skuld eller vild sexualitet och befrielse. Sexuell energi är faktiskt något som finns i oss alla och i naturen – allt skapas av sexuell energi. Så det är vettigt att säga att sexuell energi är vår livsenergi och är kosmisk energi. Det kan tyckas lite överväldigande. Men din fitta är faktiskt den direkta portalen till det gudomliga, till kosmos, till universum.

Fittan = portalen till det gudomliga.

När du börjar lyssna på din fitta och få mer sexuell energi kommer du att komma mer i kontakt med din intuition, din sexuella energi, din livmoderenergi, din kreativa urkraft och därför också med kosmos, universum, eller ska jag säga, det gudomliga. Att lyssna på din fitta kommer att öppna meddelanden från Feminine. Från gudinnan. Från universum och kosmos.

Vi är verkligen alla djupt förbundna. Vi är alla en. När jag skriver "vi" menar jag naturen, kosmos, det gudomliga och alla levande varelser. Vi är alla ett just nu och här. Det finns inget förflutet eller framtid. Det finns just nu och här. Jag har sakta börjat ta reda på det, bara genom att lyssna på min fitta och skapa och vårda min sexualitet och sensualitet.

Kissen vet ingen tid och glömmer därför inte. Hon kan hålla fast vid upplevelser som du kanske knappt ens kommer ihåg med din rationella hjärna. Det är därför det är så viktigt att fortsätta kommunicera med din fitta och skapa ett tryggt och kärleksfullt band med henne så att hon kan tillåtas släppa ut blockerad energi. Det kan du göra genom att lägga dig helt avslappnad, lägga händerna över bäckenet och sedan börja prata med henne. Var uppmärksam på vad som händer inuti din vagina och känn även intuitivt vad som kommer upp av känslor och tankar och kanske bilder för din inre blick. Allt spelar roll. Slappna bara av och döm inte dig själv (eller din fitta).

Det kan vara så att du ALDRIG har gjort det förut - det vill säga prata med din fitta! Du kanske känner dig lite dum, men hurra för det, för fittan älskar lek och skoj och bråk. Synd att hon inte är tråkig och seriös. Men det kan ta lite tid för henne att öppna sig för dig. Det kan finnas en period då du behöver bygga upp förtroendet igen och lära dig att bli bekant med hennes signaler och sätt att kommunicera. Men när du fördjupar dig i din träning av jadeägg och börjar lyssna mer och mer på din fitta, kommer du att få ett starkare band med henne. Du kanske upptäcker – som jag själv – att hon är ett orakel och en direkt kanal till det gudomliga.

Tack för att du läser, vackra gudinna <3

Jag skickar dig så mycket erotisk kärlek!

/ Helle

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.