Alt hvad du skal vide om butt plugs.

Allt du behöver veta om butt plugs.

Här är allt du behöver veta om butt plugs och hur man använder dem för galaktiskt analsex!

Analsex är verkligen underskattat och förmodligen en av de minst omtalade när det kommer till sex. Det förknippas oftast med porrstjärnor och görs därför till något som är för våldsamt.

Men det är för alla, och från naturens sida är det designat för att kunna ge dig de mycket, mycket underbara livsförändrande orgasmerna.

Genom att arbeta med en buttplug kan du en gång för alla lära dig att tabu bort ditt A-hål och återupprätta det som en levande, vacker och helig del av din kropp.

Vi har alla en, så varför inte bara anamma den för allt den gör.

Först och främst, låt oss fira...

Hurra för anus som hjälper oss att utsöndra slaggprodukter.

Hurra för anus för att kunna ge ett säkert stöd och bas i vår kropp.

Hurra för anus för att kunna ge de mest kosmiska ut-ur-kroppen orgasmer.

Anus – en magisk portal!

Det är galet hur stora orgasmer man kan få genom att stimulera anus. Det kan till och med vara helkroppsorgasmiskt – galaktiskt!

Det finns så många nervändar vid öppningen och inuti anus som är nära förbundna med G-punkten och klitoris. Så när du stimulerar din anus stimulerar du också resten av dina sexuella erogena punkter.

Och sedan är det nära svanskotan, mellankäken och korsbenet, som är roten till vår kropp och därifrån, där den sexuella energin, din primala energi flödar upp längs ryggraden upp till huvudet hela vägen in i en helkropp orgasm....

Och det känns helt som att sväva ut i kosmos och hem igen. Som om tiden står stilla och du är helt i nuet när du översvämmas av extatisk njutning.

Det kan kännas förbjudet, skamligt, äckligt och pinsamt att läsa om analsex och till och med säga ordet högt. Om du tycker det är det helt okej, för anus är också ofta centrum för toalettbesök och kan ses som en smutsig plats.

Men anus är inte bara ett hål där vi utsöndrar slaggprodukter, utan det är en magisk portal!

Genom att lära känna ditt A-hål kan du öppna det för de mest njutbara, glädjefulla och orgasmiska upplevelserna i ditt liv.

Anus är verkligen nästa nivå på nöjesskalan - och de är verkligen livsförändrande!

 

Anus och rotchakrat

Anus är en del av ditt rotchakra, och med anal stimulering ansluter du dig därför till Moder Jord, dina rötter och din primala natur.

I media och porr tenderar du att se analsex som något kinky och rått, men av min egen erfarenhet är bra äkta analsex en av de mest intima och vackra sakerna. Det är inte kinky, men det är det mest intima och romantiska sexet du kan ha med din älskare. Det kräver trygghet och överlåtelse att öppna sig för.

Anus är den första plats där vi spänner oss om vi känner oss rädda, oroliga och osäkra. Om vi ​​inte är trygga, har problem med pengar eller bostadsotrygghet, då spänner vi oss där. Vi spänner upp rumpan. Vi blir en stram rumpa eller får svansen mellan benen. Vi stänger ner denna vackra plats.

Och om du har upplevt analsex för tidigt kommer din anus också att spännas, och det kommer att kännas smärtsamt och obehagligt. Så fortsätt tyst!

Så börja alltid med att massera anusöppningen i cirklar med fingrarna. Därifrån kommer du att arbeta dig upp till att använda en liten eller medelstor buttplug och när du är redo din partners penis eller en dildo.

 

Buttplugg

Att arbeta med en buttplug är väldigt kraftfullt och kan hjälpa dig att lära känna ditt A-hål på egen hand. Den kan användas både som ett massageverktyg för att slappna av kroppens rot och även för självnjutning. Att använda en buttplug är också ett perfekt första steg för att utforska anallek innan du gör det med en partner.

Hos Gudindetemplet kan du få buttplugs av både kristall och glas. Se vårt utbud av buttplugs här.

 

Buttpluggar av glas

Vår Rose Butt Plug och Flora Butt Plug är gjorda av säkert borosilikatglas och är hygieniska att använda. De har båda en rosa ros som bas, och får dem att ansluta till något väldigt feminint och heligt.

Att använda ett så vackert verktyg för anallek omprogrammerar helt hur du närmar dig din anus. Från att kanske se det som ett smutsigt, tabubelagt område till att vara en plats där något vackert kan frodas.

All skam och tabu kring rumpsex kommer att försvinna eftersom dessa glasbuttpluggar inte ser särskilt skrämmande ut! De har en söt och oskyldig look som får vem som helst att slappna av mer... i rumpan förstås.

Kristall butt plugs

På Goddess Temple har vi även buttplugs gjorda av kristall, eller snarare svart obsidian från Mexiko.

Black obsidian är väldigt bra att använda som buttplug eftersom den är säker och lätt att rengöra, och dess energi motsvarar rotchakrat och egenskaper som säkerhet, stabilitet, jordning – allt som är nödvändigt för att helt kunna kapitulera till analt nöje.

Att arbeta med Black Obsidian Butt Plug är väldigt kraftfullt eftersom denna svarta kristall går in och läker trauman och släpper ångest och osäkerhet och arbetar med våra skuggsidor.

Det ger jordning och skydd och fungerar på den mest djuriska primala nivån, vilket är vad man behöver för att öppna upp för sin orgasmiska potential.

 

Hur man använder en buttplug

Så vad du gör är att du använder buttpluggen som en del av din onaniträning eller med din partner eller som ett sätt att massera och avväpna din anus. Det viktiga med en buttplug är att den måste ha en bas som gör att den inte försvinner in i dig.

Du håller i botten och masserar och stimulerar öppningen av anus. Du behöver inte bara trycka in den, utan du måste stimulera öppningen samtidigt som du andas djupt, slappnar av och samtidigt stimulerar klitoris eller din slida med ett annat gudinnaverktyg.

Det är viktigt att du inte bara trycker in den utan att du faktiskt blir så påslagen och blöt att den lätt kan glida in. Så det är bra att värma upp kroppen helt och vara riktigt pigg innan.

 

Buttplug och glidmedel

Det som är bra med att använda buttplug är att man kan uppleva att man blir extremt blöt eftersom den indirekt stimulerar slidans A-punkt som sitter mellan G-punkten och livmoderhalsen. Så du behöver verkligen inte använda glidmedel alls!!! Japp, du läste rätt!

Självklart kan det vara bra att använda lite kokosolja eller ditt favoritsmörjmedel så att du inte skapar onödiga revor i anus. Men egentligen ska du helst vara naturligt droppvåt innan du för in något i anus (och även i slidan).

Du vill inte förlita dig enbart på glidmedel eftersom din väta i slidan kommer att berätta för dig hur upphetsad du är, och du vill bli vilt upphetsad innan det är njutbart att bjuda in buttpluggen. Och du blir inte blöt i anus, utan du blir blöt från slidan, och dina naturliga vätskor kommer därför att glida ner till anus och kan hjälpa till att ge dig lite smörjning.

Så det är viktigt att veta att du bara ska sätta in buttpluggen när du är redo, blöt och känner glädje av den. Om det gör ont och inte känns bra, gå inte längre utan stimulera bara öppningen tills du känner för det.

Och faktiskt behöver du inte sätta in buttpluggen alls, eftersom själva öppningen kan kännas orgasmisk för att stimulera. Och bara att introducera buttpluggen en liten cm. in, kan känna sig helt orgasmisk och skicka sexuell energi uppför ryggraden till universum.

 

Buttplug med andra gudinnaverktyg

När du har blivit bekant med din buttplug kan du gå vidare till att använda den med ett annat gudinnaverktyg, som t.ex. Den Magiska Sprutan eller Bläckfisken.

 

Buttplug med partner

När det känns bra kan du använda det tillsammans med en partner. Så du bara skjuter in buttpluggen långsamt. När det känns bra kan du ha sex vaginalt med din partner i olika positioner, t.ex. på alla fyra, på ryggen, eller hur du vill. När du ligger på rygg kommer buttpluggen att trycka djupare, och det kan kännas riktigt läckert.

Du kommer att märka att buttpluggen stimulerar prostatan, vilket är särskilt läckert för män att stimulera, eftersom det är större i dem. Så gudinnatemplets butt plugs kan också användas av män.

Att använda en buttplug med din partner kan vara ett steg mot att förbereda sig för analsex. Analsex är en så intim och vacker upplevelse. För att få en bra upplevelse måste man helt kunna överlämna sig till honom, och det måste gå väldigt långsamt. Det handlar inte bara om in-och-ut analsex, för det kan vara för våldsamt. Istället handlar det om att gå försiktigt och sakta tills du är droppvåt och ett öppet hjärta för att bara smälta in i extatisk överlämnande och kosmisk njutning.

 

Butt plug och hygien

Du måste vara säker på att du tvättar din buttplug noggrant före och efter användning. Innan du använder din buttplug eller har analsex, kom ihåg att gå på toaletten och tvätta dig noggrant innan.

 

Extra tips

Om du känner att du är spänd och inte kan slappna av så kan det vara en idé att massera rumpa, ländrygg, korsbenet, svanskotan och perineum med lite kokosolja som förspel.

Om du har mycket orubbad energi som sitter vid roten av din kropp kan det vara bra att dansa, göra ljud och rulla höfterna och göra stretchningar för insidan av låren och höfterna innan du använder buttpluggen.

Att använda andedräkt och ljud samtidigt som du använder buttpluggen eller ha analsex är extra saftigt , eftersom det väcker din sexuella energi och hjälper till att frigöra trauman som lagras i anus och perineum samt få energin att röra sig upp och ut i kroppen.

Du kan också använda din buttplug någon annanstans på kroppen som massageverktyg.

Om du har några frågor om vilken buttplug du ska välja och hur du använder den, skriv gärna via kontaktformuläret.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.