Brystmassage for større og dybere kærlighed og orgasmer!

Bröstmassage för större och djupare kärlek och orgasmer!

Bröstmassage – vägen till större kärlek och orgasmer!

Jag fick mitt hjärta krossat för första gången vid 17. Jag hade aldrig upplevt att vara så ledsen i hela mitt liv. Sorgen lade sig som en hård knut vid mitt bröst. Det var först när denna hårdhet försvann som jag öppnade mig för en ny kärlek. Sorg är lagrad i hjärtat och kan blockera oss från att uppleva kärlek, förälskelse och ännu större orgasmer.

Men vad jag vet nu är att en vanlig bröstmassage kan läka hjärtesorg och öppna upp för stor kärlek och ännu bättre orgasmer!

Fördelarna med en vanlig bröstmassage

Bröstmassage är mycket bra att göra varje dag för att minska risken för bröstcancer, öka lymfsystemets utrensning av gifter och bibehålla bröstens hälsa, fasthet och känslighet. Eftersom bröstet och framförallt bröstvårtorna är kopplade till det endokrina systemet utsöndras även en hel del hälsosamma hormoner från bröstmassage, vilket ger ett upplyft humör, en anti-aging effekt och till och med kan öka bröstets fyllighet.

I taoistisk och tantrisk praktik är brösten porten till hjärtat, självkärlek och kvinnliga orgasmer. Genom att öppna vårt hjärta kan vi öppna vår fitta för mer sexuell upphetsning och njutning. För en man är detta tvärtom, för där är det först hans lem som är vägen till hans hjärta.

Se det så här:

  • Kvinnan ger genom sina bröst, medan mannen ger genom sin kuk.
  • En kvinna tar emot genom sin fitta och en man tar emot genom bröstet.

Om vi ​​som kvinnor är stängda om hjärtat är vi säkert också stängda om fittan. Därför bör du som kvinna alltid börja med att stimulera dig själv vid bröst och bröstvårtor – eller få din partner att massera, retas eller suga dem. Det är genom brösten som en kvinna kan öppna sitt hjärta för kärlek och därigenom öppna upp sin fitta för att ta emot sin älskares penis, en glasdildo eller ett jadeägg i sig. Det är genom ett öppet hjärta fyllt av kärlek som du som kvinna öppnar upp din kropp och fitta för mer njutning, orgasmer och den feminina kreativa primalkraften som är inneboende i varje kvinnas bäcken.

En kvinnas bröst är symboliska för en kvinnas sexualitet, och det är genom dem som en kvinna ger kärlek till sin älskare. Det är genom bröstet som vi som kvinnor ger näring till ett barn och förkroppsligar vårt moderskap.

Det är därför först när vi accepterar storleken och utseendet på våra bröst som vi fullt ut kan ge kärlek till oss själva och öppna oss för den fulla sexuella potentialen som kvinna. Vi måste föreställa oss att precis som vi matar ett barn genom bröstet, kan vi mata vårt inre barn via bröstmassage.

Det är värt att överväga att helt frigöra brösten, d.v.s sluta bära bh och släppa bh:ns fasta grepp om brösten. Behåar, särskilt bygel- och push-up-behåar, kan hjälpa till att komprimera bröstvävnad och begränsa cirkulationen i brösten, vilket har kopplats till utvecklingen av bröstcancer. Genom att släppa bh:n kan våra vackra bröst vara fria att röra sig och studsa upp och ner som de vill, vilket ökar blodflödet och därigenom liv och känslighet i brösten.

Det är också värt att överväga att helt sluta dricka och konsumera mejeriprodukter, eftersom komjölk och ost är förknippat med en ökad risk för bröstcancer. Kons juver (bröst) har länge varit en symbol för kärlek, moderskap och näring, vilket jag tror är anledningen till att vi som människor överhuvudtaget dricker bröstmjölk från ett annat hondjur. Men precis som vi själva har dietat vid vår mammas bröst och fått kärlek och näring genom det, så kan vi försörja oss genom livet med vanlig bröstmassage.

Regelbunden bröstmassage är ett njutbart sätt att ge kärlek och glädje till våra bröst och frigöra stillastående energi som kommer från sjukdom eller undertryckt sorg. Bröstmassage mjukar upp hjärtområdet och smälter bort all sorg och skam som lagras där. När du börjar massera dina bröst och släpper ut hårdhet i hjärtat kan du uppleva frigörandet av undertryckt hjärtesorg och skam, och det är bara naturligt att börja gråta.

Ju oftare du masserar dina bröst, desto snabbare kommer de att sprängas av glädje, hälsa, liv och njutning. Det är till och med möjligt att få orgasmer bara genom att stimulera bröstvårtorna! Hur man upplever bröstorgasmer!

När du läker din relation med dina bröst kommer du att se att dina bröst blir dina egna, helt privata erotiska magneter för den stora kärleken till dig själv och din drömpartner!

Erotisk kärlek till dig, vackra gudinna!

/ Helle

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.