Del 2: Våd, våd og mere våd

Del 2: Blöt, blött och mer blött

Kvinnlig sexualitet är en komplex och vacker upplevelse som ofta kräver mer än bara fysisk stimulans. Många diskussioner om sexualitet fokuserar ofta på ett väldigt maskulint förhållningssätt till sexualitet, men det är viktigt att inse att kvinnor ofta förförs genom andra sinnen och känslor än bara fysisk stimulans. Det här blogginlägget är del 2 i vår serie om att bli blöt som kvinna. I det här blogginlägget tar jag dig med på en upptäckt av hur man förför en kvinna att bli blöt som man.

Jag har upptäckt en djupgående insikt som har förändrat min förståelse för hur porten till kvinnliga orgasmer och väta öppnar sig.

Från att ha förstått att kvinnans orgasmer sker genom hjärtat har jag upptäckt att intellektuell anknytning också är otroligt stimulerande och viktig för att överhuvudtaget öppna hjärtat och därifrån bli blöt och tänd som kvinna. Att ha ett djupt samtal och en intellektuell koppling låter energin från ovan flöda ner till hjärtat och sedan till sexet.

5 spelregler i sex – hur man förför en kvinna

Sex är inte bara en sexuell handling, utan är en del av livsenergin, skaparkraften och glädjen som berikar våra liv i alla aspekter.

Sex är ett leende från en älskad.

En kärleksfull beröring.

En varm kram.

En passionerad dans.

En bubblande glädje i hjärtat.

En värme som sprider sig i hela kroppen.

Sammanflätade fingrar.

En kyss.

En suck.

Sex och sexuell energi utspelar sig och blir levande på ett vackert sätt i vår egen kropp och i vår partner långt innan den fysiska sexuella handlingen äger rum.

Det är i mötet och flirten som den sexuella magin tänds.

Sex är ett spel. Och för att leken ska blomstra och utvecklas till glädje, nöje och njutning finns det några omständigheter som först måste uppfyllas.

Långt innan det fysiska spelet måste vissa spelregler fastställas. Och detta för att bli fullt upptagen i pjäsen.

För att absorberas av den sexuella leken och glömma tid och plats handlar det om att kunna kapitulera. För kropp, sinnen och vara. För fantasin och magin.

En kvinna kan bara kapitulera helt om 5 grundläggande spelregler är uppfyllda.

Det handlar om att bli:

Uppsättning

Träffade

Säker

Hålls

Älskade

Det finns ett antagande om att verkligt sex involverar penetrationssex, d.v.s. kuk i fittan, och jag tror att det beror på att vi lever i en sådan heteronormativ kultur där det enda vi förknippar med verkligt sex är penetration. Vi ser det t.ex. i filmer och i media.

Men i själva verket finns det många kvinnor som aldrig eller sällan får orgasmer enbart via penetrationssex. Enligt den stora danska sexundersökningen från SEXUS tror 36 % av kvinnorna faktiskt att deras orgasmer är mer intensiva under onani än under samlag.

Därför bör vi utöka vår definition av sex. Sex är inte bara kuk i fittsex.

Jag tycker faktiskt att vi borde utöka vår definition av sex för att se att sex inte alls behöver handla om könsorganen, inte ens röra den fysiska kroppen.

Vissa tantriska utövare kan faktiskt känna sexuellt utbyte på den energiska nivån, vilket är ganska fantastiskt. Vissa kan få så kallade andningsorgasmer, där de enbart får orgasmer via andning. Jag har också försökt i mina yngre år, när jag var väldigt sensuell och oskyldig, att vara nära orgasm bara genom att fläta ihop fingrarna med en kille som jag var galet kär i och bli kysst på halsen. Jag skulle faktiskt hävda att sex är mycket mycket bättre och mycket mer extatiskt när vi utökar vår förståelse av det och börjar se sex som mycket mer än penetrationssex men som ett sätt att koppla intimt, sensuellt, känslomässigt och energiskt med en annan människa varelse.

Eftersom sexuell energi finns i allt. Sex lever hela tiden. Det är inte bara så att sex bara är reserverat för sovrummet. Vi kan egentligen inte bara stänga av den sexuella energin, för den finns alltid med oss ​​och den finns överallt.

Ögonkontakt kan vara sex.

Ett leende kan vara sex.

Att hålla i hand kan vara sex.

En kyss kan vara sex.

Om det tänder dig kan det vara sex.

Sammantaget handlar sex om hur vi kopplar samman med livsenergi, med andra och oss själva. Så detta är viktigt att vara medveten om när du vill förföra en kvinna.

Sex med en kvinna börjar inte bara i sovrummet, men sex med en kvinna börjar redan när du träffar henne.

1. Ögonkontakt: Porten till intimitet

Sex kan ske genom blicken.

Spelets första regel är att kvinnan måste ses.

Ögonkontakt är ett kraftfullt sätt att ansluta. När en kvinna känner sig sedd och iakttagen öppnar det upp för en djupare förståelse och tillit. Det handlar om mer än att bara titta på ytan – det handlar om att visa genuint intresse och närvaro. När du lyckas låsa ögonen på henne och utbyta en varm, intresserad blick öppnar du dörren till hennes själ och skapar en potentiell källa till sexuell upphetsning.

Att bli bevakad kan vara en ganska upphetsande upplevelse för en kvinna. Speciellt om det är från en man som verkligen önskar dig, och om du själv är attraherad av honom.

Visst kan det vara invasivt, läskigt och läskigt att bli tittad på av en kille man inte alls är intresserad av. Då kan det bli mer av en stalkerliknande upplevelse.

Sex genom ögonen är ett icke-verbalt sätt att kommunicera, och d.v.s. att det sker ett energiutbyte mellan parterna. I Tantra använder man en metod som kallas Eye Gazing eller Soul Gazing, där man tittar in i varandras ögon i 5-10 minuter. Ni gör detta för att bli mer intima med varandra på ett väldigt djupt plan.

Ögonen kallas ofta för "själens spegel". Genom ögonen kan man se dolda känslor och tankar, och det kan vara en väldigt gränsöverskridande upplevelse för vissa, eftersom man verkligen kan komma nära genom att titta in i varandras ögon.

Att bli bevakad är också ett sätt att styra sin energi och peka ut sitt fokus. Så att en man tittar på en kvinna, eller snarare ser henne, visar henne att han är intresserad av henne, och det är dit han riktar sin sexuella energi.

Man kan också se känslor som omsorg, kärlek och lust i ögonen, och det kan vara väldigt smickrande, upphetsande och sättet att bli kär. Att bli betraktad kan därför vara en inbjudan att komma närmare varandra.

Men jag pratar här inte bara om att titta på en kvinna med sexuell lust, utan jag menar som en tumregel att titta in i kvinnans ögon, in i hennes själ och se personen hon är inuti. Och här kan ögonblick verkligen vara en mycket intim träning och även ögonkontakt under den sexuella handlingen. Men att synas är åtminstone spelets första regel.

2. Att mötas i hjärta och sinne

En kvinna behöver mötas i den hon är, i sina behov, tankar och känslor för att öppna upp sitt kön och bli blöt, blöt och mer blöt. Det räcker inte att bara kunna förföra henne med ögonen, utan det är också viktigt att kunna hålla plats för henne och ge henne utrymme att vara den hon är innerst inne. Det är något som får henne att smälta bort sina barrikader.

En skicklig älskare i att lyssna är lika viktig som att tala. När du ger en kvinna utrymme att uttrycka sig och verkligen lyssna på hennes tankar, känslor och önskningar skapar du en känsla av uppskattning och anknytning. När hon känner att hennes röst hörs och respekteras öppnar det dörren till hennes inre värld. Aktiveringen av det "tredje ögat" och halschakrat skapar en öppenhet som kan leda till en djupare sexuell upplevelse senare.

Och när en kvinna kan vara sig själv, och att man som man förstår henne och lyssnar på henne, då blir hon också mycket bekvämare att kunna öppna sig lite mer för sitt flirtiga och lekfulla sätt och bli villig att ta emot.

Det behöver alltså inte vara någon beröring inblandad, men efter ett djupt närvarande samtal kan du som kvinna bli tänd och riktigt blöt bara genom att få prata och bli välkomnad. Man öppnar faktiskt indirekt upp sitt bäcken när man öppnar upp sitt tal, eftersom bäckenet och halsen faktiskt är neurologiskt sammankopplade!!!

3. Skapa trygghet: Grunden som tillåter öppenhet

När blicken är låst och samtalet flyter på i en öppen och kärleksfull atmosfär börjar energin röra sig ner mot hjärtat. Det är i hjärtat som vattnet bor, och när hjärtat öppnas kan en kvinna bli väldigt blöt. För att låsa upp sitt hjärta och därifrån släppa upp slussarna för att bli blöt, blöt och mer blöt behöver kvinnan känna sig trygg. Utan trygghet finns det ingen grund för en kvinna att öppna sig och överlämna sig till en man, så djupt och uppriktigt. Trygghet är avgörande för att en kvinna ska öppna upp och ge sig själv fullt ut. Det är därför så nödvändigt att skapa en miljö där hon känner sig trygg och skyddad, så att hon kan känna sig fri att uttrycka sig både sexuellt och känslomässigt.

4. Håll henne: Fysisk närhet och intimitet

En kvinna behöver känna sig hållen för att släppa taget helt. Rent fysiskt ser det ut som kramar, kyssar och beröringar, men att hållas är också tänkt att vara känslomässigt och andligt. När en kvinna känner sig hållen kan hon verkligen släppa taget om sina vätskor. Visst, men som kvinna kan man bli blöt, men att få t.ex. en sprutande orgasm och att bli multi-orgasm kräver att man kan kapitulera helt.

5. Älska henne: Visa din kärlek och tillgivenhet

När hjärtat är öppet och kopplingen är stark kan kvinnan börja känna sig mer öppen och mottaglig för sexuell njutning. Förälskelse och känslomässig anknytning kan vara avgörande för att skapa rätt miljö för att bli ännu blötare som kvinna. När en kvinna känner sig djupt kopplad till sin partner och upplever ömsesidig attraktion skapas ett kraftfullt flöde av sexuell energi.

Mitt på bröstet på brässkörteln som svullnar när man är glad men när man är stressad blir den liten och hård. Så när du känner dig välkommen och kär så sväller det upp och är faktiskt det som får dig att känna dig kär, men det är också det som får dig att känna dig avstängd. Om denna är stängd är det nästan omöjligt att bli blöt och påslagen. Men om den är öppen rinner njutningshormonerna längre ner som ett vattenfall till klitoris, eftersom brässkörteln och klitoris faktiskt hänger ihop. Du kanske till och med känner att du vill kyssa dina bröst och bröstvårtor mer på grund av denna öppning i hjärtat, vilket är sättet att få hjärt- och bröstorgasmer!!

Denna öppenhet och förälskelse öppnar upp för en ökad väta och intensitet under intima stunder. Jag har själv upplevt det, att känslomässig intimitet under sex har lett till omedelbar droppande väta. Men om det blir mindre intimitet och känslomässig koppling, då försvinner det.

Att bli blöt som kvinna handlar inte bara om fysisk stimulering av könsorganen, utan om att väcka känslor och skapa en djup koppling. Ögonkontakt, lyssnande och känslomässig antändning spelar en avgörande roll för att skapa rätt stämning för sexuell upphetsning och väta. När en kvinna känner sig sedd, hörd och älskad öppnar hon upp för en djupare och mer intensiv sexuell upplevelse. Så ta dig tid att etablera denna koppling och skapa ett utrymme där intimitet och utforskning kan blomstra. Genom att erkänna kvinnlig sexualitet i sin helhet kan vi skapa mer tillfredsställande och berikande sexuella upplevelser för både kvinnor och deras partners. Kom ihåg att sex är mer än bara penetration. Det handlar om att skapa koppling på olika nivåer, både fysiskt, känslomässigt och energimässigt. Genom att följa dessa regler och utöka din förståelse för sex kan vi skapa en mer intim och extatisk upplevelse i relationer och i dejtinglivet.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.