Forskellen mellem vibratorer og krystaldildoer

Skillnaden mellan vibratorer och kristalldildos

Om du är van vid att använda en vibrator kommer du förmodligen att märka att en kristalldildo är väldigt annorlunda och kanske till och med tråkig till att börja med. Kristalldildos är trots allt gjorda av en naturlig råvara som inte vibrerar, roterar eller styrs genom att trycka på några knappar.

Kristalldildon.

Kristalldildos är gjorda av rå kristall från Moder Jord och avger en annan typ av vibration. En vibration som har skapats under tusentals år i jorden. Kristaller innehåller var och en olika form av energi och är förknippade med olika egenskaper. Beroende på vad du behöver kan du välja den kristall som du känner dig dragen till och behöver arbeta med.

Rosenkvarts är den mest populära då den förknippas med självkärlek och en bra healer för kvinnor som vill öppna sitt hjärta igen efter dödsfall, missfall eller trauma.

Svart obsidian är också populärt eftersom det absorberar allt som inte längre tjänar och som har ignorerats eller förträngts i skuggorna av dig själv och din kropp. Det hjälper till att släppa trauma till förmån för djup jordning och skydd.

Indisk jade, även kallad grön aventurin , ger lycka, tur och kärlek, medan blå kvarts öppnar för kommunikation och hjälper dig att skapa en förbindelse mellan halsen och yoni...

Många kvinnor och tjejer som är vana vid att använda vibrator måste först gå igenom en anpassningsperiod där de öppnar upp för att sakta ner och bygga njutning på ett långsamt och djupare sätt.

En vibrator gör att orgasmen kommer mycket snabbare och mer explosivt. Det kan hända på mindre än en minut, vilket också kan vara riktigt gott om du verkligen längtar efter en orgasm och inte har så mycket tid och bara vill fixa det snabbt!

Men vi förtjänar mer än bara en snabb fix. Att använda en vibrator kontinuerligt på lång sikt kan vara ganska våldsamt. Det manipulerar kroppen att få en orgasm på kommando, vilket kan ge en känsla av att vara bortkopplad från din kropp - och säkert din fitta.

Att använda en kristalldildo förvandlar onani till en helig nöjesövning fokuserad på utforskning snarare än ett mål. Du bestämmer själv hur långsamt eller fort det ska gå. Du kan ändra tempot utan att behöva gå igenom olika inställningar. Du styr djupet, tempot och hastigheten från ögonblick till ögonblick. Du bestämmer själv (i samråd med din fitta) var pinnen ska röra sig och vad som känns bra för dig och du kommer att upptäcka att din fitta faktiskt har en röst, så att du fördjupar din kommunikation med Henne. Du kan gå långsamt framåt, vilket hjälper till att lätta in i upplevelsen snarare än att spänna dig.

Att använda en kristalldildo öppnar upp ett förhållningssätt till ens sexualitet som helig, fördjupar relationen med sig själv och sin slida på ett sätt som ökar känsligheten och öppnar upp för djupare, mer tillfredsställande orgasmer. Orgasmerna du upplever med en kristalldildo snarare än en vibrator är väldigt olika. Du får verkligen reda på hur mycket mer njutning som finns i kvinnokroppen!

Så det är faktiskt ganska revolutionerande! 🎆

Vibratorn.

Den är ofta gjord av gummi eller silikon och har olika hastigheter och funktioner att välja mellan. Många av oss håller sig mest till samma välbekanta miljö som vi vet ger en orgasm.

Den hårda stimuleringen från vibratorn kan dock tendera att överstimulera de känsliga nerverna i slidan och på klitoris. Det är därför det finns en ganska känd debatt om huruvida en vibrator minskar känseln i kroppen. Tekniskt sett finns det inga studier som visar att vibratorn kan ha effekten att minska njutning och känslighet. Det finns därför ingen risk att du orsakar fysisk skada genom att använda en vibrator. Men eftersom vi människor är vanedjur använder vi ofta samma inställning och hastighet och stimulerar oss själva sexuellt på samma sätt om och om och om igen, och på lång sikt kommer detta att träna hjärnan att bara kunna få orgasm och njutning genom konstgjord stimulering från en vibrator. Det betyder att det kan göra det svårare att bli upphetsad och tänd och att få orgasm och njutning genom naturliga metoder och partnersex.

Ju mer du använder din vibrator, desto starkare blir denna nervbana, och det kommer att bli nödvändigt med hårdare stimulering för att uppnå njutning på det sättet.

På så sätt kan vibratorn ha en transgressiv och manipulativ effekt på den kvinnliga sexualiteten och minska känsligheten på andra sätt att uttrycka den – åtminstone om man inte är medveten om det.

Vibratorn som behandling för kvinnlig "hysteri".

Vad många inte vet är att vibratorn faktiskt uppfanns som en psykiatrisk behandling för kvinnlig hysteri i mitten av 1900-talet. Vid den här tiden (och förmodligen ännu längre tillbaka till antiken) var grundinställningen hos barnmorskor och gynekologer att livmodern var ett "problem". Många psykologiska och fysiska symtom hos kvinnor tillskrevs en "vandrande livmodern". Detta innebar att när livmodern kom i kontakt med andra organ som lungor, lever och hjärna, skulle det göra kvinnan hysterisk. Symtomen kan sträcka sig från andnöd och ryggsmärtor till irritabilitet och ångest till skrivkramp till sexuell lust och sexuellt beteende. Botemedlet mot hysteri var ofta en behandling med en medicinsk massageapparat som antingen var ång- eller handritad – en av de första typerna av vibratorer.

Detta i sig är verkligen tankeväckande eftersom denna uppfinning har haft en enorm inverkan och utveckling på sexleksaksindustrin och hur vissa kvinnor onanerar. Det är värt att vara medveten om hur man använder en vibrator - inte bara som ett snabbt manipulativt verktyg för att "få det över", få en snabb orgasm eller ta bort trycket. Inte för att det är något fel med det, men i det långa loppet kan det stänga av de djupare orgasmerna.

Om du är van vid att använda en vibrator och känner att det måste finnas mer än en maskindriven orgasm, då är det dags att byta till en kristalldildoträning.

Det som är bra är att du kan återupptäcka din koppling och skapa nya nervbanor. Genom att ersätta din vibrator med en kristalldildo (eller glasdildo eller till och med bara dina händer) kan du utforska nya vägar av nöje och orgasmer.

Det kan ta lite tid att gå nya vägar i Orgasmland, men med tålamod och en öppenhet att utforska kommer du att börja kunna utöka din njutning och din orgasmiska potential. Samtidigt kommer du att få en djupare förståelse för dig själv och din kvinnlighet och till och med öppna upp för din inre kvinnliga visdom – trots allt är kristalldildon gjord av naturmaterial och dess rötter går ända tillbaka till den paleolitiska eran. stenåldern, då man troligen använde dildos av sten.

Ny inställning till vibratorn.

Du behöver faktiskt inte slänga dina gamla vibratorer! Det finns många kvinnor som upplever de nya jojo-vibrationerna från kristalldildon och som slutar med att kasta ut alla sina gamla vibratorer. Det behöver du egentligen inte, för du kan faktiskt också använda dem tillsammans med din kristalldildo.

Den feminina sexualiteten är inte bara en statisk sak och vill bara en sak hela tiden. Vid vissa tider på dygnet, cykeln och kvinnans liv behövs något annat för att hålla den inre sexuella elden vid liv.

I taoistisk praktik ses kvinnlig sexualitet som huvudsakligen yin-energi (som vatten). När du fyller en gryta med vatten tar det tid att få vattnet att koka upp – och att tända den feminina sexlusten. Men när det sedan kokar kommer det att skapa yangenergi (eld) och då kommer det att kunna fortsätta väldigt länge. Men om du tror att du kan hålla dig varm och varm hela tiden, kommer du att överhettas och vattnet kommer att avdunsta. Detta är vad som kan hända när du överanvänder en vibrator och ständigt söker snabb, hård stimulans. Det kan, som tidigare skrivits, leda till nedsatt känsel och svårare och svårare att få orgasm.

Men å andra sidan, om du har haft stillastående vatten länge (för mycket yin-energi) kommer du att känna dig platt på energi, lat, förlamad och ha en låg sexlust. Om det är din erfarenhet kan vibrationerna från vibratorn faktiskt vara riktigt bra. De hjälper till att öka nervtillförseln, blodcirkulationen och ett förnyat uppvaknande av begär. Du kan till och med använda vibratorn någon annanstans på kroppen, t.ex. på nedre delen av magen, rumpan, svanskotan och insidan av låren för att öka blodcirkulationen. Lek med det någon annanstans på kroppen!

Rose vibratorn – inte en traditionell vibrator.

Om du gillar vibratorer kan Rose vibrator bli din nya bästa vän.

Rose vibratorn är speciellt för dig som vill återupptäcka lust och lekfullhet och uppleva något nytt i din sexualitet. Den är superpirrande och kan användas tillsammans med en kristalldildo. Och så är dess rosform så feminin och en symbol för det gudomliga feminina. ⚘

Rose vibratorn kan göra precis vad som helst eftersom det är en klitoris vibrator och inte en traditionell vibrator, men den både vibrerar och suger samtidigt. Så vibrationerna rör sig försiktigt in i ditt nervsystem medan du stimulerar dig själv med det. Det tillåter mindre direkt stimulering och mer skonsam stimulering med mindre tendens att överstimulera klitoris, vilket vi inte vill ha. Så du kan hitta din lustfyllda poäng genom att använda de olika programmen och du kan välja hur intensiv den ska vara och den är bra för att leka med hela klitoris och inte bara klitorispärlan.

Den kommer att skicka dig till himlen och kan även användas för bröstvårtstimulering och i kombination med en kristalldildo och andra gudinnaverktyg.

Låt mig veta vad du har för erfarenhet av att använda en vibrator kontra en kristalldildo? Skriv gärna i kommentarsfältet.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.