Krystaller til heling af vaginismus, vaginale smerter og spændinger

Kristaller för att läka vaginism, vaginal smärta och spänningar

Kristalldildos är bra att använda för att läka smärta eller spänningar i bäckenbotten och generellt komma tillbaka i kontakt med din sexuella njutning, sensualitet och kvinnlighet om det är något du känner att du har tappat.

Men varför kristaller? För det finns många andra material som du kan använda som en dildo för att föra in i din slida, massera dina slidväggar, stimulera klitoris och vulva att uppleva njutning.
Kristaller är väldigt speciella eftersom de fungerar på väldigt mystiska sätt!
Jag har upplevt effekten av kristaller under de senaste 4 åren, och även om kristallenergin upplevs på en subtil nivå, har jag upplevt djupa transformationer och vägledning genom den kristallläkning som varje kristall ger.
Varje kristall har olika egenskaper, så att du kan känna in och bli läkande beroende på den individuella kristallen.

En av kristalldildon som jag säljer i min Goddess-butik är Lilith G-point Crystal dildon , och den är bland annat gjord av rosékvarts. Rosenkvarts är känd som kärlekens sten, så den hjälper dig att komma i kontakt med din självkärlek, din feminina oskyldiga energi som vilar i hjärtat. Den bär på en så söt rosa kärleksenergi och medkänsla som du kan sprida till resten av din kropp. Det är särskilt bra för att läka hjärtesorg och feminin energi, och kan hjälpa dig att smälta in i mjukhet och bli mottaglig. Som en kvartskristall kommer rosékvarts att framhäva det som redan finns där, så det låter dig också känna din hårdhet och smälta bort den med mjukhet och kärlek, så att du kan överlämna dig till din njutning och orgasm.

Lika mycket som en kristalldildo kan läka på det subtila känslomässiga, andliga och andliga planet, kan kristalldildon också hjälpa till att läka på det fysiska planet, t.ex. mildra smärta, spänningar, domningar i bäckenbotten och öka känsligheten. Den kan användas för att massera myos i bäckenbotten och öka blodtillförseln, flexibiliteten, mjukheten och toning. En trollstav som Lilith är ett utmärkt verktyg för att göra denna inre massage, speciellt dess storlek är bra för kvinnor som upplever vaginism, ofrivilliga spasmer, spänningar och smärta i nedre delen av buken.

Du sätter in den precis vid den första delen av slidan och masserar klockan runt slidkanalen, trycker och håller på punkter av smärta eller domningar. Håll trycket och andas i 20 sekunder. till 3 min., tills du känner en släppning. Gå runt så här, bli djupare och djupare när din yoni bjuder spöet längre in.
G-punkt yoni staven kan vara lite kort för att gå djupare, därför säljer jag även längre kristalldildos för det ändamålet, t.ex. Halvmånedildon, som är både i svart obsidian och indisk jadekristall .

Se urvalet av kristalldildos i my Goddess Shop här.

Eller se min demonstrationsvideo på Facebook här.

Om du har erfarenheter av ofrivilliga spänningar i nedre delen av magen eller har bäckensmärtor, då finns jag här för dig och vill gärna höra din historia. Om du har erfarenheter av att använda en kristalldildo vill jag gärna höra från dig också!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.