Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

Hur man använder en obsidian kristalldildo för avarmering och skuggarbete

Sv obsidian är en mycket kraftfull skyddssten som är perfekt att använda som dildo för vaginaavpansring och skuggarbete, och jag vill berätta om det.

Obsidian dildon är en skuggarbetare

Det är verkligen kraftfullt att använda en obsidian dildo för vaginamassage och avrustning, eftersom dess energi stöder dig i att släppa sexuella och känslomässiga band som har lagrats som spänningar och "rustning" i slidans vävnader.

Obsidian är en mycket kraftfull kristall gjord av vulkanisk lavasten som bildas när smält lava svalnar snabbt. Den är energimässigt mycket transformerande att använda inuti sin slida eftersom den, som en dammsugare, suger ut alla trauman och blockeringar och får oss att inse, bearbeta och släppa våra innersta skuggsidor.

Svart obsidian är ren Kali-energi.

Av egen erfarenhet är det den starkaste, mest bombastiska och kraftfulla stenen när det kommer till självrannsakan och djuprengöring av själ och kropp. Den avslöjar alla fel, svagheter och blockeringar, för den vill få fram sanningen oavsett om det gör ont eller inte.

Det är bra att använda för erotiskt skuggarbete eftersom det går till roten av problemet och är särskilt bra för att släppa bukproblem som kommer från tidigare övergrepp eller trauma eller oönskade sexuella övertygelser som inte längre tjänar dig.

Öppnar slidans dolda undre värld

När du använder din obsidian kristall dildo inuti din slida kan du väcka väldigt stora känslor inuti.Alltid när vi går in i slidan går vi djupare in i oss själva och kommer i kontakt med dolda känslor, eftersom slidan lagrar mycket av våra dolda och förträngda känslor, skam och skuld och trauma.

Att använda en svart obsidian dildo kommer att få dig ännu mer i kontakt med denna undervärld av känslor, så om du har mycket trauma i buken kan dess energi vara för intensiv till att börja med. Så var medveten om om du är redo och kan arbeta med mycket djupa saker när du väljer att använda en obsidian dildo för slidavarmering.

Den svarta obsidian-dildon stärker din feminina kraft!

Men för ditt eget bästa kommer den svarta obsidian-dildon att frigöra blockerad energi vid din rot och sedan lämna dig med bra skydd och jordning. Som ett resultat ökar det din känslighet och glädje i slidan och ger dig personlig styrka som kvinna. På det sättet är obsidian en riktigt kraftfull sten och bra för feminin egenmakt.

I den här videon går jag på djupet om hur man använder en svart obsidiankristalldildo för vaginaavrustning och erotiskt skuggarbete:

Köp din egen Svart Obsidian Kristalldildo

Om du också vill använda en svart obsidian dildo för avrustning och sexuellt uppvaknande och erotiskt skuggarbete, då kan du köpa en obsidian kristalldildo.

Köp en Svarts Obsidian dildo i gudinnans butik.

 

 

Jag skickar dig så mycket erotisk kärlek!

<3

Helle

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.