Medibation: Genopdag din autentiske erotik gennem meditativ onani

Medibation: Återupptäck din autentiska erotik genom meditativ onani

Onani är en naturlig och hälsosam del av vår sexualitet, men låt oss vara ärliga, det har varit tabu i flera år. Och vet du vad? Det är ingen överraskning att så många kvinnor kämpar för att förstå sin egen sexualitet och uppnå fullständigt explosiva orgasmer. Vi bombarderas med orealistiska skönhetsstandarder och sexualiserade budskap som talar om för oss hur våra orgasmer och sexualitet ska vara. Och låt oss inte glömma att vårt samhälle ofta fokuserar mer på njutning, njutning, nöje och orgasmer, orgasmer, orgasmer, medan vår andlighet har trängts undan.

Men vet du vad? Det är något viktigt som vi måste återupptäcka. Något som kan vara otroligt helande för vår sexualitet. Det handlar om att återknyta kontakten med vår autentiska erotik och märka vad vi verkligen vill och känner. Och det är här "medibation" kommer in i bilden. Ja, du hörde rätt - "medibation", ett nytt och spännande koncept inom onani som för samman meditation och onani.

Föreställ dig att skapa ett utrymme där du kan ansluta till din inre gudomliga sexualitet och utforska dina djupaste önskningar. Det är en resa som kombinerar meditationens lugn och andlighet med onanis sensuella nöjen. Det är en inbjudan att ta sig tid att lyssna på din egen kropp, ta reda på vad som verkligen tänder dig och upptäcka en koppling mellan din sexualitet och din andliga sida.

Så låt oss gå på denna magiska "medibation"-resa tillsammans och utforska hur vi kan balansera vår kropp, sinne och själ. Är du redo att öppna dörrarna till ett universum av njutning, självupptäckt och andlig anslutning? Så låt oss dyka in i denna spännande praktik som kan förändra vårt förhållande till vår sexualitet och andlighet. Följer du?

Medibation, ett koncept som introducerats av den inspirerande sexcoachen Rosie Rees, har fångat min uppmärksamhet som utbildad yonimapper. Det är en praktik som kombinerar meditation och onani och låter oss fördjupa oss i vår sexualitet och uppnå en djupare kontakt med vår kropp. Jag har personligen upplevt hur vår sexualitet kan vara den direkta vägen till något djupt andligt. Som jag brukar säga, "fittan är den direkta portalen till det gudomliga". Därför är det otroligt kraftfullt att ha ett koncept som medibation som sätter ord på denna koppling.

I det här blogginlägget vill jag dela med mig av min egen tolkning och ge dig mina bästa övningar för att förvandla ditt självnöje till en medibationsövning. Förbered dig på att utforska nya dimensioner av njutning, självupptäckt och andlighet när du öppnar upp för denna spännande resa.

Golden Goddess Body meditation

Ett sätt att integrera meditation i din onaniträning är genom att skapa ett utrymme för lugn och inre reflektion. Börja med att hitta en bekväm plats där du kan vara ostörd. Sitt i en bekväm position och börja fokusera på din andning. Lägg märke till hur luften strömmar in och ut ur din kropp. Låt dina tankar passera utan att fastna i dem – låt dem bara flyta förbi som moln på himlen.

När du är i ett lugnt och avslappnat tillstånd kan du börja utforska en önskan eller avsikt för din upplevelse. Det kan vara en önskan eller en avsikt att fördjupa dig i din egen sinnlighet och koppling till din kropp. Blunda och föreställ dig själv som en mäktig gudinna, strålande av sensualitet och självkärlek.

När du rör vid dig själv, låt din visualisering komma till liv. Låt det bli en inspirationskälla och en förstärkning av din sensuella upplevelse. Föreställ dig att varje plats du rör på din kropp förvandlas till guld. Låt dig uppleva en förvandling där din beröring förvandlas till guld och symboliserar din koppling till din inre gudinna. Känn hur den gyllene färgen flödar genom dig och förhöjer din njutning och självöverseende.

Ljud under självnjutning

Jag vill dela med dig av en annan dimension av meditationsövning som involverar ljud. Ljud kan spela en avgörande roll i vår koppling till vår kropp och sexualitet. Det är inte bara vad vi känner och berör som kan föra oss djupare in i vår upplevelse, utan också vad vi hör och uttrycker med vår röst.

Föreställ dig att använda ljud som ett sätt att uttrycka och förstärka dina känslor under självnjutning. Prova att experimentera med att medvetet göra ljud eller sjunga för dig själv under din onaniupplevelse. Dessa ljud kan vara milda, sensuella och sexiga, men de kan också vara mer melodiska, djupa och gälla. Låt ljudet flöda naturligt från dig och låt det vara en uttrycksfull del av din upplevelse.

Ljud är helande och medicin för själen, men det är ofta något vi undertrycker i oss själva för att vi inte vågar säga vad vi tycker, för att bli hörda eller för att vi inte tycker att vi har den vackra sångrösten. Men försök att integrera ljud i din onaniupplevelse genom att göra ljud eller sjunga för dig själv. Låt ljudet flöda naturligt och låt det förbättra din upplevelse. Detta kan hjälpa till att släppa spänningar och oro och fördjupa din koppling till dig själv. Ljud är en kraftfull källa till koppling till våra känslor och vårt autentiska jag och med något uråldrigt i oss före språket. Låt ljud vara en del av din resa mot självupptäckt och självuttryck. Det är ett sätt att föra in mer helande, intimitet och själfullhet i din relation med din egen kropp och sexualitet.

Den mikrokosmiska kretsen

En annan viktig praktik som kan berikas genom medibation är den mikrokosmiska kretsen. Detta är en traditionell kinesisk metod som går ut på att visualisera ett energiflöde som cirkulerar genom olika punkter i kroppen. Den mikrokosmiska kretsen kan stärka din koppling till kroppen och öka din sexuella energi. Du kan följa den här guiden till den mikrokosmiska kretsen:

Aktivera energivägarna:

Föreställ dig en energibana som börjar från roten av din kropp, ditt bäckenområde (under naveln) och rör sig uppför ryggraden, längs baksidan av kroppen, och slutar på toppen av ditt huvud (kronchakrat). Detta är mittmeridianen. Föreställ dig också en energibana som löper från ditt underliv upp i magen, förbi bröstet och ner armen till fingertopparna. Detta är den främre meridianen.

Cirkulation av energin med visualisering:

a. Börja med att andas in och visualisera energin som stiger uppför mittmeridianen och når toppen av ditt huvud. Föreställ dig att denna energi har en viss färg som symboliserar önskan du vill manifestera. Det kan vara grönt för helande, rosa för kärlek eller blått för inre frid. Välj en färg som resonerar med dig.

b. Föreställ dig vid utandningen att denna färgade energi flödar ner längs framsidan av ditt ansikte, hals, bröst, mage och ner längs den främre meridianen tillbaka till underlivet. Visualisera denna färgglada energi som fyller varje cell och struktur i din kropp, vilket ger liv till din önskan eller avsikt.

Känn energin flöda genom varje del av din kropp och speciellt genom dina könsorgan och bröst och upplev hur den stärker och intensifierar din sinnlighet.

Använd ljud vid utandningen:

När du andas ut kan du lägga till ett ljud som stöder och förstärker din träning. Detta kan vara en långsam och djup intonering av en viss frekvens eller ett ord eller mantra som representerar din önskan. Ljudet hjälper till att skicka ut energin och förankra din önskan i universum.

Upprepning och fortsättning:

Fortsätt cirkulationen av energin med visualisering och användning av ljud på utandningen i en mjuk och flödande rörelse. Upprepa denna övning i 10-15 minuter eller längre efter behov.

När du är klar med träningen, sitt tyst en stund och känn effekten av den mikrokosmiska kretsen. Var öppen för att ta emot de gåvor och möjligheter som din önskan ger, och var tacksam för din koppling till kropp, sinne och ande.

Observera att du kan göra detta snabbare för att aktivera det sympatiska nervsystemet om du behöver aktiveras och känna din sexualitet mer intensivt. Du kan andas och göra denna övning långsammare för att aktivera det parasympatiska nervsystemet om du behöver lugn och långsam upplevelse av din sinnlighet och njutning.

Yoni pilgrimsfärd

I vissa andliga praktiker och tantriska traditioner används en meditationsteknik som kombinerar användningen av en glasdildo med en yonimassage. Syftet med denna praktik är inte bara att uppnå en orgasm, utan snarare att fördjupa sig i en inre yoni-pilgrimsfärd där man ser sin yoni som ett landskap eller ett tempel som kan utforskas på ett djupare plan.

I denna meditationsteknik skapar du ett lugnt och heligt utrymme för dig själv. Man kan tända ljus, använda aromaterapi eller andra element som främjar en känsla av inre frid och närvaro. När du är redo tar du en glasdildo och börjar utföra en yonimassage på dig själv.

Istället för att fokusera på att uppnå en orgasm är syftet att använda dildon som ett verktyg för att öppna upp den inre blicken och uppleva sin yoni som ett landskap eller ett tempel. Man kan visualisera hur ens inre blick utforskar de olika utrymmena och världarna inom yoniens symboliska landskap.

Längs vägen kan man tänka sig att öppna dörrar till olika utrymmen som representerar olika aspekter av ens sexualitet, sensualitet och känslomässiga djup. Man kan upptäcka nya lager av medvetenhet och anknytning när man fortsätter sin inre resa.

Det är viktigt att notera att denna praktik kräver tid, tålamod och respekt för sin egen kropp och gränser. Det handlar om att vara i kontakt med sig själv på ett djupt och kärleksfullt sätt, och det är en personlig resa som kan öppna upp för en större förståelse och acceptans för sin sexualitet och självuttryck.

Det är viktigt att betona att denna praktik är väldigt individuell och att det är viktigt att hitta ett förhållningssätt som känns äkta och bekvämt för dig.

Jag hoppas att detta kan inspirera dig att utforska din egen autentiska erotik och öppna upp en mer andlig koppling till din sexualitet. The Goddess Temple erbjuder onlinekurser som kan hjälpa dig att upptäcka sexualitetens transformativa krafter och stärka din kontakt med din inre gudinna. Varför inte ta första steget och registrera dig för antingen Afrodites ros , The Magic Jade Egg eller Vagina Wonderland .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.