Når du IKKE skal bruge et jade æg!

När du INTE ska använda ett jadeägg!

Jadeägg är mycket populärt för de kvinnor som vill läka sin koppling till bäckenet och väcka och stärka sin sexuella njutning och orgasmiska kapacitet. Jadeägget är också ett fantastiskt och mycket kraftfullt verktyg och har hjälpt många kvinnor att återupptäcka och återta sig själva som en sexuellt fri levande kvinna.

Jag behöver dock ta itu med några av de problem som kan finnas i samband med att använda ett jadeägg.

Det är inte alla kvinnor som tjänar på att göra jadeäggsövningar. För vissa kvinnor kan jadeägget vara ett utmärkt sätt att återfå och återupprätta kontakten med magen och njutning, men för en grupp kvinnor räcker inte jadeägget ensamt för att åstadkomma läkning, och för vissa, jadeägg kommer faktiskt att göra samma magproblem ännu värre!

Jag är djupt dedikerad till att hjälpa dig, kära kvinna, att hitta de tekniker du behöver för att komma hem till din inneboende njutning, säkerhet, hälsa och vitalitet.

I denna video tar jag därför upp när jadeägget bara inte räcker för din sexuella läkning! När jadeägget inte bara kan hjälpa dina bukproblem och faktiskt kan göra bukproblemen ännu värre.

När jadeägget inte är tillräckligt och potentiellt dåligt att använda:

– Sjukdomar i buken som lichen sclerosus och framfall (tala med din läkare!)

– Obearbetat trauma

Vad kan du göra:

- Skapa djup trygghet i ditt nervsystem: lär dig att skapa sann trygghet i din kropp och i ditt liv, istället för att desperat leta efter det utanför dig själv. Skapa en fridfull tillflykt och fritt utrymme i din kropp - varje evig dag!

 

 

Jag skickar dig så mycket erotisk kärlek!

Helle L.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.