Påkald Afrodite for mere sensualitet, kærlighed, nydelse og skønhed 

Åberopa Aphrodite för mer sensualitet, kärlek, nöje och skönhet

Nu när våren har kommit och livet sakta har börjat vakna i jorden, börjar även min egen kropp att vilja blomma... Fertiliteten är allestädes närvarande i naturen, och det är därför naturligt för mig att min energi höjs. För mer kärlek och sensualitet. Till Afrodites energi.

Afrodite är en grekisk gudinna förknippad med planeten Venus. Hon är född i havet från skummet som uppstod när medlemmen av kastrerade Uranos slog i havet. Afrodite är därför vördad som havets och sjömannens gudinna. I detta sammanhang avbildas hon ofta på ett snäckskal i havet.
Jag har alltid ÄLSKAT havet, för det är den plats där jag känner mig mest i kontakt med gudinnan. Det är så extremt sensuellt att dansa i vågorna med bara bröst en varm sommardag. Det känns så naturligt vilt, fritt och feminint.

Afrodite är en krigsgudinna, men hon är mest känd som en gudinna för kärlek, fertilitet, romantik, njutning, skönhet, sensualitet, relationer och till och med prostitution.
Hon är den andliga, romantiska kärleken när ett par är kära i varandra. Och hon är självkärleken som är avgörande för alla sunda romantiska relationer.
Hon är lekfull, flirtar, retar och förför en partner för romantiska och sexuella upplevelser. Hon är kärleken till sex, den kroppsliga njutningen och den intima sexuella kopplingen mellan älskare.
Genom att åberopa Afrodite kan du odla mer sensualitet, skönhet, rikedom, njutning och lyx i ditt liv. Hon påminner oss om att vi är värdiga och förtjänar att få det vi önskar. Med hennes hjälp kan du lära dig att överlämna dig till dina innersta sexuella och sensuella fantasier och nöjen utan rädsla för vad andra tycker. Du kan vara glad över din sexualitet, din lust, din lust och din erotiska energi – som gärna innehåller massor av njutningsfulla och livsförändrande multiorgasmer.

Att förkroppsliga Afrodite är att bli en diva och att våga överlämna sig till hennes erotiska extas.

Detta betyder inte att Afrodite ständigt lockar uppmärksamheten från ovanligt ihärdiga beundrare. Hon har tydliga sunda gränser och vet vad hon vill, och hon är inte rädd för att säga det.

Det är genom självkärlek och att vårda sig själv med njutbara kärleksritualer som vi förbinder oss med Afrodite, både mentalt och fysiskt. Vi måste faktiskt dansa, sjunga, festa, spela musik och älska till hennes ära. Det är med vår kropp vi hedrar henne. Det är i vår glädje och oemotståndliga läckerhet som vi laddar oss med Afrodites energi.

Att göra en kärleksritual och kalla på Afrodite för din sexuella helande och njutning skickar en kraftfull signal till ditt undermedvetna om att du är värd ett sinnligt rikt liv av skönhet, avkoppling och sensualitet. Ritualer tar dig ut ur ditt vardagliga utrymme och in i en magisk tillvaro där allt är möjligt.
Med en ritual kan du också fokusera din intention på det du verkligen drömmer om, t.ex. mer kärlek, erotik, njutning och skönhet.

https://www.youtube.com/watch?v=AJrbO-WWo8Q&t=4s

I det följande kan du läsa vad Afrodite älskar och vilka saker och element som är bra att använda för att hålla henne helig.


Afroditekläder, altardekor, färger, kristaller mm
Dag: fredag
Altardekoration: Snäckskal*, sjöstjärnor*, snäckskal*, bärnsten, spegel, gyllene äpple
Mat: Choklad, jordgubb, granatäpple, vanilj, vindruvor och oliver.
Blommor: Ros, damiana, jasmin, pelargon, anemon
Stenar och metaller: Pärlor*, guld, rosékvarts, koppar, ametist, silver, jade, safir, akvamarin
Färger: rött, rosa, lila, silver, aqua, pastellgrönt, glitter och alla nyanser av ljusblått
Kläder: nakenhet, löst hår, slöja, smycken, tiara, armring, lyxiga textilier
Plats: Havet, stranden
* Havet är väldigt mjukt och vi måste ta hand om havet. Var därför försiktig med vad du samlar in eller köper från havet till ditt Afroditealtare. Pärlor kommer t.ex. från levande musslor och är därför inte bra att köpa. Sjöstjärnor är också levande djur som dör om de plockas upp ur havet. Man måste också vara försiktig när man samlar snäckskal, eftersom de är hem för många små djur vid havet. Jag skulle rekommendera att ta hem tomma snäckskal och dekorera på ditt altare. Du kan också samla stenar vid havet och, om du har tur, bärnsten. Du kan rita eller på annat sätt vara kreativ i att skapa pärlor och sjöstjärnor själv.


Utforska Afrodite

- Tillåt dig själv att känna dig vacker, sensuell och älskad utan skuld. Ta dig tid att göra saker som ger dig glädje och glädje.

- Delta i någon form av kroppsbehandling, t.ex. yoga eller massage, just för att öka din anknytning till din kropp och din sinnlighet.

- Bär sensuella, förföriska och sexiga kläder i vardagen. Det kan vara den snyggaste, mest förföriska klänningen i din garderob eller alla halsband du äger på en gång. Låt din inre förförare lysa igenom.

- Beundra din kropp i spegeln med vackra kläder, smycken, oljor och parfymer. Ladda dina speglar med kärleksfulla komplimanger till dig själv.

- Lyssna på romantisk musik eller se en romantisk film.

- Förvandla ditt sovrum till en boudoir som Afrodite skulle avundas. Endast romantik och avkoppling ska finnas i sovrummet. Så lägg undan arbetspapper, dator och tv och ha istället stora mjuka kuddar på sängen och ljus och röda rosor överallt.

– Berätta ärligt för din partner vad som ger dig njutning. Var inte rädd för att tala din sanning till dig själv, din partner och världen.

– Tillåt dig själv att spendera lite pengar på lite lyx då och då. Det behöver inte kosta jättemycket, men ibland klä sig lyxigt eller ta ett bubbelbad. När du sätter dig själv först kommer andra att märka det.

- Förvandla ditt badrum till ett trevligt spa. Låt det vara badoljor, ljus, tjocka handdukar och musik. Och glöm inte att dekorera med snäckskal för att påminna dig om Afrodites närvaro.

– Bada i havet en varm sommardag, gärna barbröst eller helt naken, och dansa sensuellt med Afrodite i vågorna. Du kan ta med blommor och placera dem vid vattenbrynet eller bära ett jadeägg för att göra det extra sensuellt.

- Ge erbjudanden till Afrodite varje fredag. Fredagen förknippas med planeten Venus, som förknippas med Afrodite. Erbjudanden till Afrodite kan vara söta kakor, chokladöverdragna jordgubbar, vin, parfym, rosor eller vindruvor. Gärna något överdådigt och lyxigt.

– Gör en vanlig jadeäggsträning där du hedrar dig själv som en sensuell, erotisk kvinna. Om du kan träna på 30 minuter en gång i veckan kommer du att uppleva att aktivera mycket av din sensuella gudinnaenergi – och Aphrodite kommer att bli riktigt exalterad över det. Du kommer att känna dig mer sexuellt levande, mer attraktiv och en magnet för mer njutning, kärlek, rikedom och glädje.

Andra förslag är att dansa ut din inre gudinna till lite romantisk musik. Du kan också ta en badtunna fylld med rosenblad och sedan gnugga in dig själv i kokosolja. Tänd ett rött eller grönt ljus för Afrodite och helga henne till dina innersta önskningar och fantasier. Blunda och meditera på Afrodite och föreställ dig att du förvandlas till henne – den sexigaste kvinna du kan tänka dig.
Jag är så glad att du är intresserad av att hedra Afrodite och därmed även din egen sensuella, erotiska gudinna inom dig.

Jag skickar så mycket sensuell Afrodite-energi till dig!

<3

Helen L.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.