Sådan behandler du en KVINDE som en GUDINDE!

Hur man behandlar en KVINNA som en GUDINNA!

Vad de flesta unga män är flaska med är att förspel är en avsugning och en smäll på måsen, och efterspelet är analsex. Så, en kvinnas nöje och erotiska oskuld och långsamma, känsliga, kalla, svallande sexuella upphetsningsenergi förbises slarvigt och lätt och fullbordas till förmån för att nå målet snabbare: penetration och utlösning för killen. Och det gör att tjejens gränser snabbt överskrids!

Att en kvinna kanske vill bli berörd, smekt, gosad och retad och pussad betyder inte att kuken är ute ur byxor, handjobb, fingrar i slidan och penetration. Men snarare en inbjudan att känna varandra, känna, utforska och vara närvarande med varandra. Kom närmare varandra. Njut av. Kärlek.

En kvinnas sexuella energi är som vatten. Till en början är det kallt och tyst. Det kan ta lite tid att värma upp. Men efter en tid börjar det bli varmare och så småningom koka. Och när den når kokpunkten är den väldigt varm och böljande och ibland explosiv – och svår att kyla.

En kvinnas sexualitet tar tid att värma upp, och den slås på (eller av) i en dans mellan kropp, känslor, sinne och omgivning. Det finns en anledning till varför kvinnor är så mystiska och svåra att lista ut, eftersom våra känslor och sinnen och även cykler har mycket att säga när det kommer till att verkligen tända oss!

Denna video är därför för dig, kära make! I den här videon kommer jag att berätta hur man behandlar en kvinna som en gudinna. För när du gör det – det vill säga avgudar henne – kommer du att få precis det du drömmer om. Nämligen en blöt, orgasmisk, sprudlande glad och extatisk kvinna som bara vill ha mer och mer! Och då kommer kuken ur byxorna vara mer än välkommen.

HUR MAN BEHANDLAR EN KVINNA SOM EN GUDINNA:
1) Hedra och respektera hennes gränser
2) Överös henne med komplimanger och söta ord
3) Var närvarande och prioritera henne med din tid
4) Rör vid henne med stor medvetenhet
5) Var hennes stadiga ankare
6) Var som ett träd
7) Förför henne med romantik och lockande överraskningar
8) Var sann mot dig själv och henne
9) Hedra och älska hennes fitta


Jag sänder dig så mycket erotisk kärlek på ditt sätt!
/ Helle

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.