Sådan skaber du kontakt til en gudinde

Hur man får kontakt med en gudinna

Det finns tusentals gudinnor att arbeta med, och vilken gudinna du väljer att hedra och arbeta med beror helt på vem du känner dig kallad till, eller vilka teman som fyller dig och ditt liv.

Du kan välja den gudinna du vill arbeta med, men ibland kommer du att upptäcka att gudinnan faktiskt väljer dig.

Det upplevde jag bland annat med gudinnan Kali.

Möt det gudomliga feminina på Glastonbury

Jag har precis kommit tillbaka från vackra, magiska Glastonbury i södra England, känd för att vara epicentrum för andlighet, keltisk kultur och häxkonst.
Jag hade några väldigt vackra dagar och kände verkligen gudinnans närvaro.
Speciellt kände jag den feminina gudinnans energi vid kalkbrunnen, där jag drack ur den heliga röda källan.

Min erfarenhet på Chalice Well

Vid Chalice Well visualiserade jag en vacker blåaktig vattnig gudinna som höjde armarna ovanför hennes huvud och liksom rensade mig och öppnade mig för min sensualitet och ett känslomässigt inre lugn.

Det var en sådan magisk upplevelse, speciellt för att jag i efterhand såg att samma gudinna avbildades i målningar och bilder runt om i staden.

Så jag hade inte bara sett något från min fria fantasi, utan faktiskt något universellt – och kanske en riktig gudinna.

Vattnets gudinna

Hennes namn är Domnu, vattnets gudinna, och jag upplevde henne som väldigt gammal och som en universell energi från själva källan och själva vattenelementet.

Healing ceremoni med Lady of Avalon

Några dagar senare var jag i stadens gudinnahus och fick helande från Lady of Avalon själv. Även där såg min inre blick en gudinna – en kvinna i lila.
Plötsligt fanns även en svan och svanfjädrar, som både skulle förknippas med Lady of Avalon, men också den unga vårgudinnan Brigid.

Hur man kommer i kontakt med en gudinna (inklusive din inre gudinna)

Du kanske undrar hur du själv kan få kontakt med och arbeta med en gudinna.

Nedan ger jag dig en liten guide till hur du kan komma i kontakt med gudinnorna.

Sätt att förbinda sig med gudinnorna

1. Använd meditation och bön

En av de viktigaste sakerna att göra för att få kontakt med en gudinna är att lära sig att meditera. Egentligen skulle jag inte så mycket säga att man definitivt måste "lära sig" det, för det är en funktion som man redan känner till och är född att kunna göra. Så du borde hellre göra det du är född att göra, vilket är att vara stilla, blunda och bara slappna av i kroppen och bara vara med din andedräkt och ditt hjärtas kontinuerliga bult.

Något som jag tycker är riktigt bra för att jorda mig och koppla mig till det feminina är att andas in genom en öppen avslappnad mun och ut genom en öppen avslappnad mun. Samtidigt föreställer du dig att du andas in och ut genom din fitta. Jag tycker att det är bäst att sitta i skräddarställningen, men man kan också ligga och göra det.

2. Transfigurationsteknik – Använd din fantasi

Här kan du göra den tantriska tekniken som kallas transfiguration , där du föreställer dig dig själv som en gudinna eller vilken kvinnlig arketyp som helst som du skulle vilja förkroppsliga. För att komma längre ner i kroppen kan det hjälpa att röra höfterna i cirklar och göra en bra bröstmassage och samtidigt använda din djupa fitta att andas in och ut.

Transfiguration betyder förvandling och kan användas för att komma i kontakt med en gudinna, men också din egen inre gudinna. Du skulle bli förvånad över vad som kan hända.

En av de saker som vi får fel här i den moderna världen är att det gudomliga eller övernaturliga är reserverat för ett fåtal utvalda och att du måste ha en medfödd klärvoajant förmåga att se. Men egentligen ligger kontakten med det gudomliga i vår egen fantasi.

Fantasi är något som vi föds med och som vi använder i leken när vi är barn. Vi använder också vår fantasi i sexuella fantasier. Fantasi är vår förmåga att föreställa oss och förvandla oss själva till något annat än vårt normala jag. Och det är faktiskt genom vår fantasi och fantasi som vi kan kontakta och "se" gudinnorna. Det handlar om att visualisera och använda sin inre blick, även kallat det tredje ögat.

Så när du föreställer dig dig själv som en gudinna, för din inre blick måste du "se". Och här handlar det om att inte döma sig själv eller det man ser. Om du ser något är det faktiskt bara att följa vad du ser, och då kommer du att upptäcka att berättelsen eller bilderna kommer att utvecklas och bli tydligare för dig, ju mer du bara tillåter dig själv att kasta dem lite föreställningar som fantasi är overkligt. Men det är just när din fantasi spelar dig ett spratt som du öppnar upp för världen där Gudinnan är.

Om du har svårt att se en gudinna eller föreställa dig det, då kan du också se bilder på en gudinna eller söka efter bilder på webben.

2. Kom ut i naturen

Något som hjälper mig mycket att knyta an till Gudinnan är att komma ut i naturen och besöka de platser där naturen är så vild och fri som möjligt, fri från mänsklig odling av den. I Glastonbury finns det många heliga platser där människor i 2 tusen år har migrerat för att ansluta sig till något högre. Vi har även dessa platser i Danmark. Just här i Århus, där jag bor, finns det verkligen mycket energi i skogarna, eftersom skogarna är väldigt välbevarade och gamla. Havet, källorna och sjöarna är också bra platser att besöka.

3. Gör ett altare till gudinnan du vill arbeta med

Så när du börjar fördjupa din praxis att känna gudinnan inom dig själv, genom visualisering och i naturen, kan du känna för att göra ett altare för en utvald gudinna eller helt enkelt för det gudomliga feminina. Du kan ha bilder, statyer, ljus, rökelse, blommor och kristaller på ditt altare. Allt som får dig att känna kontakt med det feminina. Här kan du även placera din kristalldildo eller ditt jadeägg, om du har sådana.

4. Ge uppoffringar, t.ex. vin, mjöd, blommor eller mensblod

Vid ditt altare kan du offra till gudinnan, t.ex. vin, mjöd, blommor eller ditt eget mensblod. Det är så kraftfullt att göra uppoffringar ute i naturen, speciellt mensblod. Det kommer verkligen att sätta dig i direkt kontakt med din egen erotiska vilda kvinnoenergi, din egen inre gudinna i ditt knä och till Moder Jord.

5. Be om hjälp av gudinnan och kom ihåg att vara respektfull

Och du kan be Gudinnan om hjälp och be henne om råd om allt mellan himmel och jord. Det måste dock göras respektfullt och villigt med en tydlig avsikt och med en gudinna som du har hedrat och förknippat med ganska länge. Men egentligen kan du ringa vem som helst du vill jobba med. Det finns många olika gudinnor – det finns gudinnor av fertilitet, kärlek, rikedom, hem, sexualitet, helande, död, skuggsidor, förvandling och gudinnor förknippade med varje årstid.


Jag sänder dig så mycket erotisk kärlek på ditt sätt!

<3

Helle

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.