Tilbedelse af pikken

Dick dyrkan

Män, liksom kvinnor, behöver också sexuellt helande väldigt mycket. Jag är trots allt väldigt exalterad över att fira kvinnor som gudinnor, vilket är bra, men vi kanske också glömmer att fira män som de gudar de är. Som de kungar de är.

Och vad perfekt det är att göra den 1 maj, då man traditionellt firar solen genom att dansa runt en stor majstång, som är en tydlig fallussymbol och ett direkt firande av det manliga könsorganet.

Idag kallas även Beltane. Namnet Beltane kommer från det keltiska ordet "tan" som betyder "eld", och "Bel" är namnet på en keltisk himmelgud. Tillsammans betyder orden "eld på himlen", vilket betyder solen, och solen förknippas traditionellt med det maskulina.

Så det här är den bästa tiden att visa din spänning och kärlek och önskan och tillbedjan till mannen.

Män upplever också mycket sexuella trauman och smärta, så de behöver också avgudas. Och som älskare av en man kan du komma väldigt djupt in i hans hjärta och hjälpa honom att läka några av dessa saker - för som kvinnor är vi mycket mer i kontakt med våra ebb och flöden av känslor, så vi kommer att kunna hjälpa en man att ansluta till hans hjärta och känslor också.

Ett av sätten att visa din kärlek till en man är att direkt avguda hans kuk. Åtminstone vet jag det från mig själv, ju mer jag älskar en man, desto mer älskar jag hans kuk. Hans kuk är en del av honom, det är hans manlighet, och att visa din kärlek och tillbedjan till hans manlighet kommer att få honom att känna sig älskad.

I tantrisk förståelse går vägen till en mans hjärta genom hans kuk. En mans njutningscentrum finns i hans könsorgan, så en man måste stimuleras sexuellt på kuken för att öppna sitt hjärta, vilket är motsatsen till en kvinna som ofta behöver stimuleras på sina bröst och på resten av kroppen innan den rör vid mellan hennes ben. En man kan faktiskt känna sig helt övergiven eller avvisad om man helt undviker att ge hans könsorgan uppmärksamhet. Det är förmodligen därför som vissa män kan tendera att vara alltför fixerade vid sin kuk, svänga runt den till vänster och höger, både för att de saknar omsorg och kanske också för att de är väldigt obalanserade i sin maskulinitet.

Vi lever i en kultur som är väldigt fokuserad på tillväxt, görande och handling, och detta gör att det maskulina överstimuleras till den grad att det blir obalanserat. Män lär sig från unga år att riktiga pojkar inte gråter och att för att vara en riktig man måste man agera, prestera, vara stark, ha bollar etc. i en sådan utsträckning att en man kan hamna på att pressa sig själv hela tiden. tid att bli erkänd.

Män kan därför vara mycket vana vid att vara den aktiva dominerande parten i livet såväl som i sexlivet. För män kan helt klart ha en stor press på sig i förhållande till att behöva vara evigt hårda, starka och tuffa. Och det betyder att han också får relationen till sitt kön, att det också måste vara evigt jobbigt under sex, att han måste prestera med sin kuk och ha en stor för att tillfredsställa en kvinna eller utöva makt över sin omgivning osv. .

I tantrisk förståelse är det när en man kan hålla fast vid sin sexuella energi och leda den upp i hjärtat som han kommer att bli mer balanserad, eftersom det är då han kan stoppa sina primära drifter att ejakulera och leda den sexuella energin upp i hjärtat att han kommer att kunna ansluta till sin feminina energi, sina djupare känslor och få en känsla av djup omsorg, näring och kärlek och intimitet.

Det kan därför vara väldigt läkande för en man att kunna överlämna sig och vara den mottagande parten under sex, eftersom det gör att han kan bli sårbar och mjuk och vara i sin mottagande kvinnliga energi, vilket män länge har fått höra är ett tecken på svaghet. Istället för att han måste vara aktiv och tillfredsställa och känna press under sex, kan det vara fantastiskt och otroligt läkande och förlösande för honom att vara den mottagande parten. Att det är hans kuk som avgudas, utan någon press för att den ska göra en viss sak, eller se ut på ett visst sätt, eller vara hård, stor, viral osv osv. Men att bara vara som det är nu.

Älska kuken med ord.

Ett sätt att göra det är såklart att med ord berätta för honom hur läcker han är och hur läcker och busig den är, känns och smakar. Det är otroligt viktigt för en man att bli igenkänd med ord och komplimanger, för då får han veta att han duger som han är. Han behöver inte ständigt prestera och prestera för att få erkännande; men hans kuk duger också precis som den är, det spelar ingen roll om den är hård eller mjuk, stor eller liten; han duger som han är. Avguda sedan hans kuk med ord. Säg, "Jag älskar kuk, din kuk!"

Håll fast vid det.

Ett annat sätt är att helt enkelt hålla den. Håller den med så mycket kärlek och omsorg och närvaro, för att den visar att du respekterar hans manlighet, vilket kan vara en helt otrolig upplevelse för en man, eftersom en man kan vara så van att göra något med den, stimulera den så att den blir jobbig eller bli sexuellt upphetsad. Så att hålla den kan vara en helt ny upplevelse av att faktiskt hållas; att hans manlighet och hela hans väsen hålls utan att det behöver vara sexuellt, utan mer som ett sätt att tillbe honom. Det kan öppna upp ett helt nytt sätt att förhålla sig till sexualitet som något som är heligt och helande.

Ge honom en avsugning som en gudinna.

Och nu kommer vi in ​​på den mer saftiga delen, för det tredje är såklart att ge honom en superläcker avsugning – som en riktig sexgudinna. En man älskar avsugning. Men bara om du verkligen gillar det. Så du måste göra det av lust - och inte av tvång eller på grund av en föreställning om att om du bara beter dig som en porrstjärna, kommer du att skicka honom till himlen. För din njutning är i slutändan också hans njutning. Så när jag säger att du ska ge en avsugning som en sexgudinna menar jag definitivt att du ska göra det från en plats där du är kopplad till din egen gudomliga kvinnlighet inom dig själv.

En kvinnas mun är en direkt spegel till hennes slida. Både halsen och de kvinnliga könsorganen är mandelformade med läppar. Båda är våra enda öppningar in i kroppen där saker kan komma djupt in i oss. Det finns akupressurpunkter inne i munnen som masseras och stimuleras när du ger en avsugning, och de punkterna kan öppna dig för njutning både i halsen och i slidan. Eftersom halsen och slidan är neurologiskt sammankopplade. Så när du öppnar munnen öppnar du även din fitta automatiskt. Men det händer bara om du tycker om det.

Om du inte njuter av det eller till och med tvingas till det kommer det att kännas riktigt hemskt att ge en avsugning - och det kan göra att du faktiskt känner dig illamående och vill kräkas, och du kommer att stänga halsen och därför också stänga din fitta. Men när du läker eventuella obehag med att ge en avsugning, kommer du att börja njuta av det mer och mer. Då vill du automatiskt älska en mans penis. Hedra det på alla sätt. Så att ge en avsugning kan bli en fantastisk meditation. Ju mer du älskar din man, desto mer kommer du att kunna älska hans kuk. Hanen symboliserar inte bara njutningen den kan ge dig, utan också mannens manlighet, den ultimata maskuliniteten, skapelsens källa, njutning och kraft, penetration, högre medvetande, närvaro och fokus.

Att ge en avsugning är därför djupt intimt och ett sätt att dyrka, älska, önska och älska sin man. Att ge en avsugning får alltså en helt ny innebörd. Det handlar inte bara om att behöva ge sin partner nöje, utan också lika mycket om att ge sig själv njutning.

Ge honom ett handjobb med din vagina.

Så nästa sak du kan göra för att älska din mans kuk är att använda din egen vagina. Detta är en mycket avancerad övning, så det kräver lite övning. Som kvinna har du möjlighet att odla din egen njutning genom olika sexuella tekniker, t.ex. att använda ett jadeägg eller ett annat yoniägg . Men visste du att genom att väcka din fittas erotiska energi, feminina primala kraft och sexuella energi och njutning, kan du använda dina vaginalmuskler för att ge din älskare mer njutning?

Det finns en teknik som kallas "mjölkning", som är superläcker och stygg, där du använder din flexibilitet, styrka och muskelkontroll för att mjölka eller massera din partners medlem. Det är definitivt där du ger ett handjobb med din slida! Detta ger en man stort nöje, och i slutändan ger dig också mycket nöje.

Jag tror inte att sex bara handlar om en persons nöje. Men den handlar om två personer som förenas i erotisk kärlek. Det handlar om att två personer ger och tar emot njutning. När du lär dig att isolera och träna dina slidmuskler blir du blötare och din slida känsligare, levande och njutbar för dig och din partner. Det finns en missuppfattning att man måste ha en tight fitta för att ge sin manliga partner nöje, men egentligen vill vi inte ha en tät slida, utan vi vill ha en levande slida som är stark, flexibel, avslappnad och öppen, så att din vagina blir mottaglig och så att ditt gudomliga medvetande inom dig som kvinna väcks till fullo. När du har en levande, stark och känslig slida kommer du att skapa en större intim kontakt under sex med en man. Du kommer att kunna känna din mans kuk mycket bättre och du kommer att kunna ge ett handjobb med din slida eftersom du kan aktivera alla delar av din slida. Så du kan röra dig, klämma, röra, suga och klämma. Och det är en mycket, mycket bättre känsla för en man än en stram fitta. En fitta som inte bara ligger passivt, utan är aktiv och tar tag i det hon vill. Tekniken att mjölka din partner med din slida är ett sätt att avguda din partners kuk, men det är också ett sätt att ge en helande massage.

I kinesisk taoistisk praktik sägs det att det finns olika reflexpunkter inom som är förknippade med olika organ och körtlar och känslor. Dessa reflexpunkter finns inne i slidan, men de finns också på en mans kuk. Så när du har sex med din man kommer du att kunna ge hans kuk en bra massage med din slida och aktivera de olika reflexpunkterna, så att du faktiskt ger honom en helande massage med din magiska fitta. Genom din vagina och dess klämning på olika reflexpunkter på mannens penis gör du sexuell zonterapi och gör att mannen kan känna de milda förnimmelserna och känslorna under sex och låta honom kapitulera utan att behöva göra något. Detta ger helande till både dig och honom och stort nöje och intimitet under älskling.

Jag sänder dig så mycket erotisk kärlek på ditt sätt!

<3

Helen L.

PS. Om du vill lära dig hur du väcker din slida till mer känslighet, styrka och njutning, då kan du gå med i mitt The Magic Jade Egg , som jag kör två gånger om året och pågår under 7 erotiska veckor med din yoni. Man lär sig bl.a att göra ett handjobb med din vagina. Läs mer här .

PS. Jag bjuder också in dig, kära kvinna, till min privata Facebook-grupp, Gudinnan Temple , där jag med anledning av Beltane håller en liten ritual tillägnad det maskulina, kuken, solguden, fallosen, mannens medlem... Det är en söt, rolig liten ritual som du inte får missa.

Jag hoppas att vi ses på min Yoni Yoga online ... och även på min lilla gratis Beltane-ritual - och kom ihåg att ta med en morot! ;)

The Goddess Temple – för den sensuella kvinnan

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.