Våd, våd og mere våd

Blöt, blött och mer blött

Vad din vagina säger till dig

Det finns många sätt din vagina kan prata med dig på. Förnimmelser, våren, pirret, expansionen och spänningen.

Och även genom hur blöt hon är. Så låt oss ta reda på det, din vaginas väta ljuger inte.

Naturlig väta

När en kvinna är fysiskt, känslomässigt, andligt, psykologiskt och holistiskt upphetsad och redo är hon blöt.

Smörjmedel och väta

Men glidmedel har blivit accepterat och normalt i samhället, men bara för att något har blivit normalt betyder det inte att det är naturligt eller bra. Men när vi inte känner att vi är tillräckligt blöta, eller vi kan uppleva torrhet, är det många som använder glidmedel. Medan glidmedel kan vara bekvämt och hjälpa till att minska obehag under sexuell aktivitet, är det viktigt att förstå att det inte är en ersättning för den naturliga väta som kroppen producerar under sexuell upphetsning. Det kan faktiskt vara en enorm otjänst för din vagina för när du överskrider din vaginas naturliga fuktighet, åsidosätter du din vaginas mest kraftfulla budskap som hon ger dig.

Vikten av att lyssna på din vagina

Att lyssna på din vagina och dess budskap är avgörande för att bli blöt och uppnå en hälsosam och tillfredsställande sexuell upplevelse samt en djupare koppling till din kropp. Slidan är inte bara ett organ förknippat med sexuell njutning, utan den kan också fungera som en källa till visdom och intuition. Våthet kommer naturligt när vi lyssnar på vår slida och försöker förstå hennes signaler. Detta gäller inte bara sex, utan även dina andra relationer och aktiviteter i ditt liv. Att vara blöt eller inte blöt kan verkligen belysa hur du mår i ditt liv och i dina relationer. För vår kropp ljuger inte. Den är helt ärlig och försöker vägleda dig. Det är bara vårt jobb att lyssna.

Vår slida talar till oss på många sätt. Det kan vara genom väta eller torrhet, spänning eller avslappning, eller till och med genom känslomässig respons under intima stunder. Så om du använder glidmedel för att kunna ha friktionsfritt sex kommer du att skapa disharmoni och faktiskt ignorera din slidas budskap. Det kommer att få henne att sluta lita på dig.

Så när du låter dig penetreras, även om du inte är helt blöt, kommer du att överskrida gränserna för din slida och hon kommer inte att kunna fortsätta öppna upp för mer njutning. Om du inte lyssnar och hedrar din vagina, kan du inte gå vidare på din väg mot sexuell egenmakt. Men ju mer du lyssnar på henne och hedrar hennes ja och nej och skapar trygghet för henne, desto mer kommer hon att få utrymme att öppna sig.

Våta är inte alltid ett tecken på att man är redo för penetration.

Men nu är det kanske lite mer avancerat för ibland är väta inte alltid ett tecken på att du är redo att bli penetrerad. För väta är bara det första steget , men man vill vara helt droppvåt och sugen på penetration innan det verkligen är riktigt njutbart att bli penetrerad.

Har du inte också upplevt att du varit blöt till att börja med och låtit dig penetreras av din älskare, men sedan halvvägs tappar du blötheten. Men du fortsätter bara att ha sex och blir penetrerad trots torrheten. Men om du verkligen ställer in dig på vad din vagina försöker berätta för dig kanske du upptäcker att vätan försvann, eftersom din partner kan ha tappat lite närvaro, intimiteten kan ha försvunnit och den känslomässiga kopplingen som du ville ha kan ha varit där, inte trots allt. Så känn efter.

Det kan krävas lite mod att lyssna på dessa ögonblick och agera utifrån dem. Men för att verkligen hedra din vagina är det bästa du kan göra att stanna upp och känna vad du behöver och sedan be om det. Det är verkligen vad som behövs för mer tillfredsställande sex. När du verkligen är sann mot dig själv och dina behov på den mest subtila nivån, då kommer dina mest heta och djupaste längtan att tillfredsställas och ditt ja skulle också vara mycket lättare att höra eftersom du har förmågan att säga nej när du måste säga nej .

Du får så mycket tillbaka när du börjar lyssna på din fitta och på hennes ja och nej.

Naturligtvis finns det en tillfällig fördel med att överskrida ditt nej. Du kommer t.ex. tillfredsställa din partner, du riskerar inte att avvisa dem, men i längden kan det resultera i att du stänger av mycket mer och upplever torrhet på en mycket djupare nivå, vilket kan resultera i saker som spänningar, vaginism, smärta , och vissa tror, ​​att något som lavsleros kommer av att inte hedra sin vagina. Så att börja lyssna på hennes fittas ja i alla situationer är så vettigt i det långa loppet, för istället för att stänga av, kommer du att öppna upp för så mycket mer njutning och glädje och tillfredsställande orgasmer och bättre hälsa också.

Och inte bara prata om vad som händer när du lyssnar på din slida i alla andra situationer i ditt liv. Så när det kommer till att ta stora beslut, välja karriär, bostad, relationer, kan du verkligen fråga henne om vad som helst. Och hon kommer att svara dig med sin nivå av väta.

Du kan faktiskt vara blöt hela tiden om du lever i linje med ditt autentiska jag. Om du märker om du är torr kan du försöka ställa in dig och fråga din slida vad hon behöver och i vilka områden du är ur kurs i ditt liv.

Så det är så normalt att kvinnor tänker att det måste vara något fel på dig om du inte är tillräckligt blöt eller har svårt att bli blöt. Vi kan snabbt tycka att det är något fel på hormonerna, eller så har vi någon form av störning och behöver läkarhjälp och hormonkrämer och lägga om kosten eller något liknande. Men du kan lita på att det inte är något fel på dig, utan det är bara din slida som delar ett meddelande med dig och det är ditt jobb att lyssna på det.

Ibland kommer hon att berätta något av stor vikt, t.ex. att sluta ditt jobb eller lämna ett förhållande. Så att följa din vaginas vägledning kräver mycket mod. Och det är vad som krävs för att verkligen äga ditt autentiska jag och visa världen vem du verkligen är.

Vaginal väta efter klimakteriet

Det finns förmodligen några kvinnor där ute som inte kommer att tro det och kommer att tro att när du går igenom klimakteriet förändras hormonerna i din kropp och det är mer normalt att känna sig torr. Men jag garanterar dig att om du använder din slida som en guide och ett orakel som hon är och lyssnar på henne, kommer du inte att förlora din fuktighet.

Du kommer inte att förlora det heller om du använder henne. Så om du är frånkopplad från din slida och inte stärker din bäckenbotten eller använder henne, kommer din slida att försvagas med tiden. Din vaginas vävnad blir tunnare och det blir mindre blodcirkulation och mindre smörjning. Så alla övningar som du kan göra med ett jadeägg eller annat yoniägg kommer att hjälpa dig att koppla ihop dig på ett behagligt sätt med din fitta.

Så min utmaning till dig är att slänga din glidmedel och börja lyssna på din fitta, för hon ljuger inte.

Pussy Butter: En kärleksgåva till din vulva för att helga och ge näring åt den

Om du vill använda lite glidmedel, prova Pussy Butter™, en riktigt bra idé, eftersom det är ett sätt att helga och ge näring åt vulva och blygdläppar. Så det handlar inte så mycket om att använda den för att bli blöt, utan mer om att ge henne kärlek.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.